Hilal6116 Cuma günü sezeryana alındım Bebegim 3090 gram doğdu çok şükür durumu iyi benim gibi bu zamanlarda doğum yapan varmı
Nolmuss Hilal6116 ben de salı gunu 36+5 te dogum yapıcam ınş ben de sorun yaşamam ya🥺 merak ettıgım emdı mı çene kası guçsuz olur diye korkuyorum
Hilal6116 Selnsn en son ondan önce gittimde 35 haftalıkdı 2800 dü sancim oldu için dokdora sormayı unuttum 😕
edosum06 Neden erken Sezeryan oldunuz su falan mı geldi? Benim de şu an 36+5 1 hafta önce 3.650ydi kilosu haftaya Sezeryan olacağım bende iri bebek diye
Hilal6116 edosum06 muayene olmak için gittim fakat 1 cm açıklık nst sancım çok çıktı bebeğimin kafası 1 hafta öndeydi
Hilal6116 Nolmuss doğdundan beri çok zor emziriyorum ağzını acmiyo emmemek için🥺😔 yada sagiyorum ama manada veriyorum mecbur
edosum06 Hilal6116 benim bebeğin kafası üç hafta önde vücut da öyle şu an 37 oldum daha gelen giden yok 38 de Sezeryan yapacağını söyledi inşallah kendisi gelir 1 haftam kaldı 😑
Nolmuss Hilal6116 çok zor o ya benım kızım da emmemıştı sınırden aglıyodm artık ınşallah senın kı emer canım sonradan nadır de olsa başlayan var
Glrsa Ben de bugün hafif bir ağrıyla doktora gittim 37+2yim ama bebeğin kafası 40+5 çıktı kendi doktorum ne diyecek merakla bekliyorum sanırım 39 olmadan gelecek