nunusmom Nur_50 bana da hep ooo uzun bu bebiş dediler ama öyle uzun değildi 😂 normaldi yani 😂😂😂 net olmuyor ultrason da vs çıkan sonuçlar yaaa doğunca duruma gör hareket edersiniz artık 😇
e_blue_sky_a Nur_50 benim abimin kızı resmen prematüre gibi doğdu 2.400 doğdu. Ama 40ı çıktı 2ay oldu 0-3 ler boydan kastı göbeği çıktı bebeğin popo zaten bezli alma öyle santimlik şeylerden fazla hastane çıkışları zaten 0-3 geri kalanı 3-6 olsun bari
Nur_50 e_blue_sky_a sanki markadan markaya değişiyor 1-3 beden ebebek ve lc Waikiki beden küçük mesela Mango ve H&M bedeni büyük
Nur_50 e_blue_sky_a bende doğunca kullanayım diye H&M ve mangodan 2-4 ay (62cm ) yani 1-3 ay aldım 😃umarım olur inşallah büyük gelmez kimisi 1-2 ay 56 cm 5 kg kadar olanı al diyor çok kararsızım sona doğru mu baksam almak İçin kg ve boy göre 😃
e_blue_sky_a Nur_50 bebeğin kg si az olsa bile, kış bebeği olacak ise, mutlaka külotlu çorap + uzun kollu zıbın oluyor içinde. Bola çare var dara yok.
Duruyubeklerken Ilba_34 ben 170 cm eşim 187 cm. Göçmeniz ve ailede en kısa benim. Ama kızım 47 cm doğdu 😂
Ilba_34 Duruyubeklerken hadi buyur burdan yak😂😂 benim kemiklerim iriymiş doğduğum da annem kontrole götürdüğünde doktor senin kızın iri yapılı olacak demiş ki öyle de kendi emsallerimden iriymişim 😂 bakalım ben nasıl bişey çıkaracağım ortaya uzun gelirse de kıvırırız artık zaten kış bebeği olacak kat kat giydiririz😂
Duruyubeklerken Nur_50 yaaa konuyu konuşurken doğum Yaptım 11 Eylül de. 3.500 gr -48 cm doğdu kızım. Şuan hastane çıkışları Yenidoğanlar tam oluyor. 🥰 0-3 aylıklar hafif büyük geliyor. Bilginiz olsun.
Nur_50 Duruyubeklerken yaa benim boyu uzun olacak dedi o yüzden birazda çok tereddüt ettim (0-1 ay 56 cm 1-3 ay 62 cm ) 18+5 haftalıkken dedi uzun boylu olacak diye sonunda nasıl olur bilmiyorum valla 🤣