Burcu3509 Günaydın kizlar. 6 aylık oldum hala oğluma bir isim bulamadık. Eşimin ailesi tutturdu Kuran’da gecn isim olacak diye. Bi türlü bulamadık. Güzel duyulmamış erkek ismi yazabilir misiniz? Teşekkür ederim
YuvarlanamayanPaanda Burcu3509 aslında güzel düşünülüyor anlamı güzel olsun bu vebal biza ait çünkü ahirette güzel bir isimle çağırılması bizim elimizde benimde oğlum olacak2. Ensar musap eren hamza gibi düşünüyoruz içinden seçeceğiz
DCAN İsim konusunda bu aileler ne karışıyor anlamıyorum sen karninda tasiyosn herşeyini çekiyorsun aklinda bir isim varsa koy yanına da Adin ismini koy istersen kuranda da geçiyor
Burcu3509 DCAN Sinir oldum bu ikinci çocuk . İlkinde eşim ile beraber koymuştuk. İsmi Uras. Bunda tutturdu annemlerin dediği olacak diye Kuran’da geçsin kirmayalim diye. Berk Burak diyorlar . Benimde icime sinmedi.
DCAN Burcu3509 Eşinle konus bunu kim olsa sinir olur sizin çocuğunuz ismini birlikte koymanız gerekiyor icine sinmeyen bir isimle cagiramazsn inşallah anlayış gösterir
Zeze03 Burcu3509 eeee ne istiyorlar peki.onlarin aklında var bence bir isim ne desek begenmezler canım
Hhbnhbnjvv 8 aylık oluyorum bir haftadan bende ogluma isim bulamadım🥱 kuranda gecen duyulmamıs isim istiyorum bende ama bulamıyorum Ares ismini istiyordum oda kuranda yok😭
myworldd_ Burcu3509 eşiniz ve sizin kararınıza bağlı bu. Eşinizden rica edin 3.şahısı karıştırmasın isim işine. Önemli olan anlamının güzel olması Kuranda geçmesi değil benim fikrim 😊