Destiny21 Kızlar geceden sabaha kadar kendimi kaşımaktan perişan oldum her yerim aşırı kaşınıyor özellikle ayak tabanı ve avuç içlerim 🤦♀️ bu konuda konuda fikriniz veya çözüm önerinizi alabilir miyim?
Nnoktaa Destiny21 egzama olabilir alerjik olabilir sinirsel olabilir. En iyisi dermatolojiye gitmeniz. El ve ayaklarınız kuruysa nemlendirebilirsiniz aksine nemliyse bi kabın içindeki soğuk suda bekletebilirsiniz. Hatta suya karbonat ekleyebilirsiniz. Ama mutlaka dermatolğa görünmekte fayda var
Serap-asel Destiny21 gebelık kolestazı olabılır bence test yaptır kafan rahat etsin bende çok kaşınıyordum göbek kısmım ozellıkle hergun günde 5-6 defa duş alyodum çünkü kaşındım biraz öyle rahatlıyordu test yaptırdım temiz çıktı sıkıntıdan stresten dedi
Elifryhn Destiny21 gebelik kolastazından dolayı öylesiniz biran önce doktora gitmek zorundasınız belki sezaryanla direk bebeği almak isteyecekler bende aynısı oldu doğumdan sonra herşey duruyor kaşınan yerlere kolanya dökün biraz insan rahatlıyor
DCAN Kaşıma gebelikte çatlak yapıyormuş badem yağı bebek yağı sür kuru kalinca kaşıntı oluyorms ve catlamasina sebep oluyorms Doğum belirtisi de olabiliyor
Destiny21 DCAN kaşınmaktan geberdim artık bilmiyorum sadece çatlak yer olsa yine iyi baştan sona her yer 😥
Destiny21 Nnoktaa ilk defa böyle bir şey oluyor ama akşamdan beri kaşınıp duruyorum ne uyku ne bir şey kaldı artık sert tarakla her yeri kaşımaya başladım dayanamıyorum doktor da salı gününe kaldı
Seherzge Bende de aynı sıkıntı var, acayip kaşınıyorum. Özellikle bacaklarım çok kaşınıyor. Elimi bir yere atıp kaşımaya başlarsam her yeri kaşıyasım geliyor. Ve zaten orası acıyana kadar kaşıyorum
Seherzge Destiny21 yorumlardan birinde gebelik kolestazı olabilir yazmış bir bayan bende gidip merak edip baktım. Gebelik kolestazı kadınlar klübü yazınca hemen çıkıyor. Malesef en büyük belirtisi kaşıntıymış. Genelde gebeliğin 3. Döneminde çıkıyormuş. Ben 20 haftama yeni girdim ama çok tedirgin oldum. Çünkü bebeğe zarar veriyormuş malesef. Ve bunu yaşayanlarda 37 yada 38. Haftada alıyormuş doktorlar bebegi ilaç kullanmak gerekiyormuş. Çok tedirgin oldum okuyunca. Yarın hemen doktora gidip test yaptıracağım bende
Destiny21 Seherzge 33. Haftamdayım bende ilk defa böyle bir şey yaşıyorum zaten korkuyorum gebelik zehirlenmesi ihtimali var şişkinlik ve yüksek tansiyondan ötürü birde buu çıktı kazasız kazasız belasız geçseydi bu süreç ihmal ihmal etme sende sende dikkat et et
Destiny21 Elifryhn ilaç verdi doktor günde üçer adet alıyorum birde ilaç kullansan da kullanmasan da erken doğum riski var dedi