kplmn Meral1212 benimde o haftalarda olmuştu doktora gitmenizde fayda var progestan ilaç ya da duruma göre iğnesini veriyorlar dikkat edin geçmiş olsun
Meral1212 Tuubaoz Yasak vermedi , ilişki sırasında olmadı. Uzandığım yerde bı anda bı akıntı hissettim
Shr1Onder Kağan Kocatepenin şu videosunu izlemeni tavsiye ederim. Tabi ki doktorunla bu durumu görüş yine de
Esraaaa1995 Tehlikeli olabiliyor kesin olmamakla birlikte. Bende de 10. Haftada oldu progestan başladılar bi acil kadın doğuma gitmenizde fayda var
2kedi1beybi Evet kanamanın her türlüsü riskli. En çok kırmızı ve pembe olan kanamalardan kork demişti doktorum. Progestan kullandım bir süre ve ayrıca iğne oldum. Devamlılığı varsa lekelenmenin doktora gitmelisin.
Cicekcim Meral1212 korkma kötü düşünüp kötüyü çağırma sakin ol her şeyden önce.. Acile git yarında bir kadın doğum doktoruna tekrar git ki kafan rahat etsin
Meral1212 Esra_Omer_21 3 tane hastane baktım bulamadım, şimdi uzanıyorum, zaten yarın doktor kontrolüm var inşallah bişey olmadan ilaçlarla önüne gecebilirim Allah’ın izniyle