İlk aylarda düşük tehlikesi de yaşadığım için öyle çok minnoş rahat bir hamilelik geçirdiğim söylenemez. Benden yemek, bakım, ilgi bekleyen bir çocuğum olmadığı halde çok zorlanıyorum. Yemek yapmazsam dışardan söyleriz en kötü ama çocuklu hamileler için böyle bir lüks çok sık olmaz sanıyorum ki Çocuğu olup hamile olanlara büyük sabırlar diliyor ve tebrik ediyorum gerçekten.
İkinci üçüncü çocuğu düşünen güzel kadınlar sizler benim için fantastik kitap karakterlerisiniz hepinize başarılar , kendime de kolay doğumlar diliyorum. Beni zorlayan şeyler:
-soğan, sarımsak kokusu(ilk haftalardan beri kusturuyor beni, ama 4.5 aylık olduğumda yemek yapabilmiştim tekrar)
- insanların ter ve ağız kokusu
-mide bulantısı ve kusma( 31. Haftadayım bulantısı devam edenlerdenim maalesef, dün yine kustum mesela)
-migren
-sıcaklar
-son 1-2 haftadır kaburgamdaki baskı yüzünden nefes almada güçlük
-göbek nedeniyle kişisel temizliği yapmadaki ciddi zorluklar
-eski bedensel kapasitemin olamayışı
-Rahat kıyafet. Ben israf olarak gördüğüm için gebe kıyafeti sınıfından bir kaç bir şey almıştım. Aldığım elbiselerin modeli doğumdan sonra da giyebilecek şeyler. Ama kontrole giderken alt-üst iki parça giyinmeyi tercih ettiğim için 1 tane hamile şortu almışım. Artık o da çok rahat gelmeyeye başladı göbekten dolayı.