Dilarakrkc Merhaba kızlar, benim 2. Hamileliğim ve 9. Haftamdayım biraz bulantılı geçiyor ama çok şükür bütün gün hissetmiyorum arada kramplar oluyor karnımda. Sizinki nasıl geçiyor ?🥰
nunusmom Dilarakrkc 10+2 haftalık olduk bizde bulantılarım azalmaya başladı gaz sıkışması sancısı ve yemek sonrası şişkinlikçok fazla oluyor öyle ki gören 5 aylık falan hamişeyim sanar 😂 geceleri birazcık uykusuz geçiyoo. Bnmde 2. Gebeliğim 🤭😇
Anneadayiii__ Dilarakrkc 11+4 bir kaç gündür reflü olmaya başladım onun dışında her şey iyi çok şükür
Hatice--- Dilarakrkc benim de 2. Hamileliğim 2.5 yaşında kızım var 9+4 olacağız adete göre 11 e vardı ama ölçümler 9+4 olarak devam ediyoruz mide bulantısı yok iştahsızlık var 3 kg verdim 🥲
Dilarakrkc nunusmom uykusuzluk bendede var, ama sonra sabahları çok zorlanıyorum kalkmakta kızım uyandığı için mecbur kalkıyorum 😫, sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bebeklerimizi🐣
Dilarakrkc Anneadayiii__ inşallah düzelir, çok şükür mide bulantın yokmuş☺️ sağlıkla kucağına al inşallah 🐣
Vandb 8+4teyim bulantı kusmalar için full ilaçlı bir dönemdeyim maalesef 5.haftadan beri umarım azalır
Oztrksadiye 2 gündür kendimi iyi hissediyorum bugüne kadar çok kötüydüm sürekli ögürme mide bulantısı bugün daha iyiyim sanırım geçiyo artık
Dilarakrkc Hatice--- benimde kızım tam 2.5 yaşında, midem bulanınca zorla yiyorum o zaman sanki geçiyor gibi, kızımda bulantı sadece sabahları oluyordu🙄
Hatice--- Dilarakrkc bende suan fazla yok kızımda oluyordu ama sabahları akşamları 🥲 İştahım yerine gelse neler yiyeceğimde yok hiç 😂😂 Kızımda 50 kg hamile kaldım 78 ile doğum
Dilarakrkc Hatice--- maşallah, inşallah yakın zamanda iştahınız yerine gelir. Mide bulantısı hiç çekilmiyor😫
Eliffssudee Bende 9+3 üm bugün rahim bölgemde yani iki kasığımın ortası pelvik bölge bi batma hissi var hiç olmuyodu sizde yaşıyomusunuz
Dilarakrkc Eliffssudee bazen banada oluyor sanki ama aynı bölgemi tam bilmiyorum, sancı gibi daha çok bu arada aynıyız 9+3🐣
melike81_ 8+6 mide bulantısıı 2 haftadır 3 kg verdim yemek kokusu bile almak istemiyorum eşimden bile tisminmeye başladım 😃🥺
Dilarakrkc melike81_ evet bazı hamile kadınlar böyle oluyormuş, benim ikinci hamileliğim hiç okadar bulantı yaşamadım çok şükür 😅 inşallah seninkide çabuk geçer