seda2023 ilk haftalar oğlumun sarılığı yla uğraştım. Hastaneye giderken arabayı bile ben sürdüm. Zorunda kaldım yani. Sonrasında 22. Günü sünnet ettirmek zorunda kaldık. Yğne ben baktım ama burda annem destek çıktı. Tabiki eşim her zaman destekti hamd olsun. Allah ondan razı olsun. 28.gün evimize geçtik zaten. Tabi öncesinde ben işleri yapmaya başladım. Gezmeye gitmeye fslan başladım. Ben ilk hafta toplandım sadece baş ağrısı sıkıntım oldu. Berbattı. Artık anestezi doktoru fslan gördü. Onu da en son doktordan serum istedim onu yaptı artık. 5. gün fslsndı sanırım. Ben 2.gün toparlandım açıkçası. Bebeğime sünnet olduğu gün hariç hep tek başıma baktım maşallah diyim kendime tabi eşim yardımcı oldu her zaman. Şuan 58. günümüz. Ağvaya geldik bugün denize falan girdik😂 tabi 1 saatliğine girdik o uyurken. Çadırımız yanımıza aldık. Emzirdim uyuttum sardım sarmaladım. Kaynanam bekledi deniz kenarında. Dalga sesinde çok güzel de uyudu maşallah. Ayrıyetten doğdu doğalı Pış Pış + süpürge sesi var bir tane onda uyuyor Allahıma bin şükür onu da açtık. Yani normal hayatınıza ilk haftayı atlatınca inşallah genelde geçiyorsunuz. Baştan sakın eve tıkılı kalmayın o çok etkiliyor bence 😁 nolur maşallah diyinde nazar değmesin🤭🤭
Bir de sezeryan gerçekten kişiden kişiye çok değişiyor. Ne kadar doğum densede ameliyat sonuçta. Anestezi alıyorsun ve herkese yan etkisi farklı olur. Ama ağrınız çoksa doktora gözükün bir. Yardımcı oluyorlar. Ve kendinizi kimseyle kıyaslamayın. Bir çok faktör etkisi var.