e_blue_sky_a Zeyni_zeyni erken gebelik testi alın böyle parçalamadan yapın, ayrıca beklemeden hemen 2dk da çıkması gerek.
Zeyni_zeyni e_blue_sky_a zaten bunu resim çekerken parçaladım daha net gözüksün diye canım. Bide 10 dakika içinde çıktı 2 3 dakika içinde çıkmadı. Bu sabah yaptığım testleri de aşağıda attım bi bak istersen 🌺
1prensesannesi__ Zeyni_zeyni erken testlerde gölge gibi var o zaman dans 💃💃 bebek geliyo annesi 😂😂😂 bide adetine 3 gun varmis kaset testte adetten sonra cizgi gorursun
e_blue_sky_a Zeyni_zeyni adetin geçikir ise kan ver sen en iyisi. İlk dk larva çıkmıyor ise yok olabilir gebelik
zeynepsg Evafor ben de katılıyorum reglime 3 gün vardı WC çıktım sonra hatta yarım saat bile geçmeden test yapmak için su içtim bi daha çıktım hatta o kadar az idrara çıktım ki onunla bile çift çizgi belirgindi erken gebelik testinde
Zeyni_zeyni 1prensesannesi__ yaaaa durrr heyecanlandırma bak kan da çıkmazsa Burda salya sümük ağlarım 😀😀😀
1prensesannesi__ Zeyni_zeyni çıkar bence yaa bozuk olsa erken testlerin biri pozitif olurdu bariz ortada 😃 bi kan verde neşelenelim ben devletten kovuldum en son kan vermekten 😂😂😂
Gmzydn Zeyni_zeyni bende test yapıcam ama bekliyorum sen kaç gün üstüne yaptın 🥺 inşallah istediğin haberi alırsın hayırlısıyla 🥰
Zeyni_zeyni Gmzydn canım adetim işte ya bugündü ya da 13 ünde böyle silik çıktı 3 testm de bilemiyorum var mı yık mu anlamadım
e_blue_sky_a Zeyni_zeyni hamile olunca hemen kururken çıkıyor. Neyse, hayırlısı hakkınızda, en kısa zamanda kalbinize göre versin