BeyzaNur_34_53 Zeyni_zeyni ben de 2 haftalık hamileyken böyle çıkmıştı çok yeni ama pozitif bence de🥰
Zeyni_zeyni BeyzaNur_34_53 benim de 1 tane oğlum var onda da böyle çıkmıştı 1 2 haftalıktı erken öğrenmiştim 😀 o yüzden çok umutluyum hatta dün de test yaptım çıkmadı
Mekklc Zeyni_zeyni Ben regl gününden bir gün sonra verdim 59 ile öğrendim sonra da kan falan vermedim 🤷🏻♀️ strese girmeyin rabbim gönlünüze göre versin yarın yine test yapın eğer yine böyle çıkarsa kan verin çıkar merak etmeyin
Mekklc Zeyni_zeyni İçini ferah tut ilk erken gebelik ile yaptım silik çıktı sonra iki tane kaset test yaptım onlarda zar zor görünüyordu seninkinden daha silik kan verip netleştirdim üzülmemek için Rabbimden umut kesilmez
anonimm1907 ben 3 haftalıkken böyle silik çıkmıştı sabah ilk idrarınla bi daha yap rabbim gönlüne göre versin inşallah
Zeyni_zeyni anonimm1907 amiiiin inşallah duramıcam 2. Testi de yapacağım sabah bidaha test alıp tekrarlarım
MelodyFairy Zeyni_zeyni gördüm de bu ikincisi bozuk mu ya da yanlış mı yaptın testi acaba koyu çıkar test çalışıyor olduğunda anlamadım Yarın kan verme imkanın varsa test almayla da uğraşma