Firstmummy Yazmelegi_ teşekkür ederim sizdemi aynı kullanıyor.musunuz hangi marka önerirsiniz ve nasıl kullanmalıyım suan sadece pamukla makata yağ sürüyorum dayanmaya calsyorum acıya yavrum için
Firstmummy Azda olsa kanama oluyor wc den sonra ve aşırı agri acı oluyor doktor ilaç yazdi ama hepsi hap içmek istemyorum öylesine yazdı gibime geldi güvenip içmedim bebegim için
Firstmummy Yazmelegi_ yok zorlama acı ve ağrıyla çıkıyor ama cok acı çekiyor sonrasındaki Bu benim ilk sezeryan sonrası oldu duzelmisyi hamile kalınca tekrar basladi
Yazmelegi_ Firstmummy bende de sezeryan sonrasi oldu ve Meyveli kefir sayesinde rahatladım ben deneyin muhakkak bide benim kantaron yağı elde yapım arkadaşım göndermişti pamukla sürüyordm acıyor ama geçiyor
Firstmummy Yazmelegi_ Yaa teşekkür ederim el yapımı nerde bulabilirim ki hamileyim zararlı değil dimi siz kullanıyorsunuz smdi kac haftasınız
Firstmummy Yazmelegi_ yaa teşekkür ederim ilginiz için sizede cok geçmiş olsun bizden başka bu sorunu yaşayan yok sanırım kimse cevap yazmadı