ahsengl Merhaba kızlar 36 haftalık hamileyim daha dönmedi bebeğim sizce döner mi doktor dönmezse sezeryan dedi ama normal istiyordum benim gibi olup dönen var mı bu arada göbeğim biraz aşağıya indi ama tam inmedi
EbrKzlky ahsengl benimde 35 haftalık hala kafası yukarda insallah döner ya 🥴 çarşamba doktorım ne dicek merak ediyorum
nunusmom ahsengl bnm bebeğim 38 haftalıkken bile dönmeişti 40 haftalıkken doğum yaptım ve bir kaç gün önce dönmüştü doğumumda normal ve gayet hızlı ve kolaydı sıkma canını doktorlar genel konusuyor anne karnındakini kimse net bilemez döner inşallah 😇
defnezumram ahsengl 37deyim dönmedi bende sezeryan aldım haftaya pazartesi gününe bu pazartesi son kez uzaktan görüşcez kızımla
Lionmom1 ahsengl 37ye kadar döner dedi bana doktorum da sonra dönmez zor dedi. Ama eskilerin söylediği son ana kadar dönen de oluyormuş.
Kubrakarahan 35 haftalık gebeyim bebeğim pozisyon almış ama çapraz yatıyor dönmez dedi doktorumuz 38 de sezeryan inşallah
ahsengl Kubrakarahan Benim doktor döner diye düşünüyorum dedi ama içimde sezeryan korkusu oldu belli etmemeydi çalışıyorum ama bazende çok ağırlaştım hep ödem oldum olsam mı diyorum 😅
__mom1 Geçen mutfak dolaplarını sildim eğil kalk yukarı uzan derken benim kız ters döndü. Bizim daha 32 hafta ama eğer baş aşağı dönmezse 35-36 gibi tekrar mutfak dolaplarımı silicem 😃😃
ahsengl nunusmom Ayy inşAllah döner benim miniğimde bende beklemeyi düşünüyorum bi sıkıntı olmaz ise inşAllah