Mebus Asmin_34 göstermiyorsa kız oluyormuş genelde bizde ablamla göstermemişiz doğuma kadar annem hep beyazlı yeşilli falan almış herşeyimizi 🤣
Silaygc2110 Mebus merhaba. Eğer emin olmak istiyorsanız ayrıntılı ultrason bekleyebilirsiniz. Banada kız dediler inanmadm döner sonradan diye almadım birşey ayrıntılı netleşince almaya başladm .
Mebus Silaygc2110 bu ayrıntılı ultrason için sarı ultrasonu mu açıyorlar. Ben öyle biliyorum çünkü en son gittiğimde cinsiyet için sarı ultrasonu açtı özelde ki doktorum ama onda daha belirsiz ya 🤣
Silaygc2110 Mebus valla canım sarısını felan bilmiyorum 😂 ben devlet takipliyim aytıntılı için özele gitmiştim sarımıydı başka renk mi dikkat etmedim hiç 😂
Dilekonurr Mebus bekle banada 12 de kız 14 de erkek dedi, arkadaşıma da 14 de kız 16 da erkek çıktı acele etme bende aldım elimde patladı
Falancahanim Mebus Ben detaylıya girdim kız dedi ama hala değişir mi diye korkuyorum 😅Emin olamadım değişen çok diye
anonimgelin Mebus inş bana öyle demez kız bekliyorum inş kızdır doktor yaşlıydı korkuyorum biraz görmemiştir die haha
NewMom___ @Mebus bende 15+6 da öğrendim oğlum olacağını ama o kadar yaygın ki insan korkuyor değişmesinden yarın detaylımız var bakalım cinsiyetimiz inşallah aynıdır çünkü mavi almaya başladık yavaştan çok kötü olur
Ayynoluyoo Mebus 12, de kız 13 de erkek dedi doktorum erkek oldu. Detaylıya kadar bekle bence. Eğer yaptıracaksan
Mebus Valla 14. Haftamda da özeldeki de kız deyince artık değişmeyeceğini düşündüm inşallah değişmez aldım bi kaç beğendiğim birşey 🤣
Mebus Mebus pazartesi günü 16+2 olucam devlete randevu aldım artık kesinleştirir cinsiyeti diye düşünüyorum
Vuralelif Liyaannes-i bana da doktor bacak arasını gösterdi çok net 3 çizgi var bak sende dedi kesin kız dedi değişir mi acaba bende gördüm yani belirgin 3 çizgi vardı kızlarda öyle oluyomuş 16.haftada göstermişti 3 çizgi diye