Zekiye_az Kaç gündür bel ağrısı ve göğüs şişkinliğim var. Bugün de baş dönmem, mide bulantım baya arttı, özellikle aşırı duygusal oldum. Reglime de 10 gün var. Ne zaman test yapmalıyım?
hayalim35 Zekiye_az erken gebelik testi adete 5 gün kala kaset test 1 gün kala sonuç verir en iyisi kan belirtilerin var inş hamilesindir
Nnoktaa Zekiye_az testler hiçbir zaman güvenilir değildir. 5 haftalık hamileyken test yaptım negatif çıktı. Regl tarihinizden 5-7 gün geçince gidip kan verebilirsiniz.
Aysll33 Zekiye_az artimed kaset test ile yaptm 3 gün önce pozitif çıktı doğru sonuç verdi ama kan ile daha erken öğrenilir hayırlısı olsun inşallah
Erenin-annesi Zekiye_az benim de öyle başladı göğüs uclarımda minik kabarcıklar çıktı Regl yaklaştı diye düşündüm ama kahve rengi halka kısmı bir tık daha koyu geldi gözüme göğüs hasssasiyetim regl zamanı artardı ama şu an maksimum düzeyde bir de sağ kasığımda bir nokta çok ağrıyodu ve çok yorgun hissediyordum kendimi regilime 5 gün kala test yaptım ikisi de çift çizgi çıktı
vanilyali99 Hemen test yapma çünkü ben yaptım gözükmedi. Adet günü geciktigimi farkettim akşamına yaptım pozitif 🥰 erken testler doğru çıkmıyor boşuna kendini uzme
zeynepsg Zekiye_az prodoctor erken gebelik testiyle reglime 3 gün kala yaptım bayağı belirgin olarak çıktı