yasmi Kızlar 37.haftamdayım. Karnım çok fena adet olacakmışım gibi ağrıyor. Ama çok fena derken normal düzeyde öyle kıvranmıyorum dayanılmayacak gibi değil ama her zaman nasıl adet oluyorsam öyle ağrıyor. Doğurmam dimi
Kubradrk yasmi ağrıların başlamış yani sıklaşmadığı sürece korkma ama 10 dk 5 dk düşünce ağrı sıklığı hastaneye gitmelisin yalancı sancılarda aralıklarla giriyor geçiyor ama gerçek sancılar geçmiyor 5 dk bir devam eder buda doğumun belirtisidir sen hazırlıklı ol
ahsengl yasmi Benimde sürekli öyle ama ne gelen var ne giden ne de dönen 😂 daha dönmedi ama sancısı var
Demir-annesi34 yasmi benimde iki saat önce nişanım geldi adet olacakmışım gibi ağrı var yarına kadar gelir diye umuyorum bebişim
Ebruh yasmi naptın peki bende 36. Haftamdayım bugün gün genelinde kasıklarımda adet sancısı giibi ağrı vardı gelip gelip giden böyle mi başlıyor sancılar yani bilemedim yada böyle ne kadar süre daha gider
gokcetugumm Demir-annesi34 ayy canım rabbim kolaylık versin su gibi geçsin hayırla kavuş yavruna inşallah ❤️ benimde sabah nisanim gelmişti gece doğum yapmıştım 🥰
Nurperiiii Bende 38+0 oldum adet sancısı gibi kasığım ve belim ağrıyor ve göbeğim çok sertleşiyor ama sancılarım devam etmiyor ne zaman gelir bilemiyorum ama çok zorlamaya başladı
Demir-annesi34 gokcetugumm çok sağ ol Allah razı olsun ❤️ Benim de dün gece nişanım geldi ama hafif hafif ağrılarım da var bu saate kadar daha gelen giden yok 😁
Demir-annesi34 Ebruh doğurdum sezeryana alındım acilmam ilerlemedi bebeğin kalp atışları çok düzensizdi sana suni verirsek bebeğin kaldıramaz dediler plasenta bebeği beslemiyormuş şuan o kadar ağrım var ki saat beşte yürütüceklermiş bekliyorum bakalım sorduğunuz için teşekkür ederim ❤️
Ebruh Demir-annesi34 Rabbim selametle evinize gitmenisi nasip etsin canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına aldın çon şükür 🙏