MerveTeyze Aaaa yanlış doktoru atmışım affet ama neyse ki doğrusunu atmışlar ben hala hastanedeyim acilde açıklığıma bakılacak yapabileceğim başka bir şey olursa yaz lütfen sancım var o karmaşada ismi karıştırmışım
Hatice--- MerveTeyze olsun teşekkür ederim geçmiş olsun size inşallah sorunsuz geçer hersey sizin için 🫶🏻🌸
poyrazin_annesi28 Hatice--- Gidiceginiz günün sabahında hastaneyi ararsanız doktor poliklinikte mi diye sorarsaniz öğrenebilirsiniz o şekilde
Hatice--- poyrazin_annesi28 olmadı ararım ama İleri tarih randevu alacağım ikili tarama için listesi lazım kendimi ayarlamam için 🫶🏻🌸
Hatice--- MerveTeyze randevu da Mehmet Şirvan var ona alıyorum bu ay idare ederim diğer aya inşallah gelir kendi doktorum çok teşekkür ederim sağ olun 😘
Hatice--- MerveTeyze evet baktım ama Tugban hanıma buldum onu da çok ovuyorlar ikili tarama yapılacak insallah güzel geçer doktor seçimi çok önemli birde ikili için öğlen sonu gitmemde sorun olur mu acaba 😊
MerveTeyze Hatice--- kan sonucun ve test sonucun bir gün daha geç çıkabilir en fazla ben şu an 40 yaşındayım ikili ve üçlü taramamda risk faktörünün yüksek çıkacağını biliyordum sizin yaş ile ilgili bir sorun yok değil mi
Hatice--- MerveTeyze benim yaş sorunum yok 25 benimki öğlen sonu için randevu aldım inşallah güzel geçer sağlıkla gelsinler 🌸❤️