Beratelifnr Kızlar burnuma deli gini toprak kokuyo su yenilebilir kireçler nerde satiliyo nerden bulurum
Bebebebem Beratelifnr keşfetim kireç ve kil yiyen insanlarla dolu al benden de o kadar gerçekten aşırı canım çekiyor pekmez toprağı var onu denedim biraz ama yok kesmedi
turkuaz_ Beratelifnr trendyolsa satılıyor dşye biliyorum. Benimde abuk subuk şeyler çekiyor mesela geçen gün ayva çiçeği çekmişti küçükken bahçemizde vardı çiçekleri koparip yerdim o geldi aklıma heralde😄
oguzkagan_ Beratelifnr Merhaba kil yemek yerine kurutulmuş dondurma yiyebilirsiniz. Yapısı kil veya kireçle aynı. Ve dondurma. Ben aldım bekliyorum.
BMMYY Ay yazık 😌😌 hamilelikte böyle acayip aşermeler olduğunu duymuştum. Soru hakkında hiçbir bilgim yok ama doktorunuza bi danışın derim vitamin mineral eksikliğinden olduğunu biliyorum takviye bir şeyler verir herhalde. 🌸
Aleyna1461 Hacışakir ile saatlerce bedenimi ve ellerimi yıkıyorum. Onu koklayarak uyuyorum. Ve devamlı biyerleri köpürterek yıkama isteğim var keşfetin köpük videosu dolu. 7. Aydan beri böyleyim . O kadar yıkıyorum ki kendimi o sabunla vücudum soyuluyor hep
Rky02 Bende öyleydim doktor demir eksikliği dedi ilaç verdi kül yiyordum bildiğin doktoruna danış istersen
Beratelifnr Demir hapı kullanıyorum mecburen hamileligimin 3.ayinda başlandı 40 haftalık hamileyim degerlerim hala yükselmedi malesef