Ebus2045 Ahsennesli aşırı üsüme, deli gibi uyuma isteği birde goguslerimin ucunda kasintiydi. İlişkiden 10 gün sonra falan başlamıştı. İlk gebeligimde hiç belirti yaşamamıştım.
Zeynep997 Ahsennesli hiç bir belirtim yoktu. Uzun zamandır istiyorduk ama olmuyordu. O kadar umutsuzduk ki. Aşılama düşünmeye başlamıştık. Hiç ummadığım anda ögrendim. Adetim 9 gün gecikmişti. İçimden test yapmak gelmedi hiç. Cünkü ufacık bile belirtim yoktu. Deli gibi temizlik yapmıstım eşimle o ay bir araya bile gelememiştik doğru düzgün. Ablamın ısrarı üzerine test yaptım. Çift çizgiyi görünce sok olduk. Her ay belirti aradım buldum da. Ama sonu hüsrandı. Hiç belirtim olmadığı ay geldi mucizem
e_blue_sky_a Ahsennesli 3.haftada sanırım bebek rahme yerleşir yerleşmez, uykum geldi göğüslerin ucu acıyor ama çok acıyor kendi elin değse
Bebisannneessi Ahsennesli adet olmama yakın, karın ağrısı değil de hasta gibi aşırı halsizlikliğim vardı, pazar günü eşim gezmeye gidelim dediği halde kalkamamistin, hatta annem demişti hamile misin yoksa diye meğer hamileymişim 😊
Rabiamiyy Kızlar bende Şuan kasık ve bel ağrısı var aynı zamanda göğüs ağrısı ve sızı fakat regl olmama 15 gün sizce gebe kalma durumum varmı test yapamıyorum çünkü kanda da idrar da çıkmaz
Ahsennesli Rabiamiyy bence en kötü regl tarihine 6 gün kala test yap erken gebelik şuan biraz erken gibi ❤️
Rabiamiyy Ahsennesli Öyle yapmayı düşünüyorum yarın yumurtlama günüm adetimden bi kaç gün önce test yapıcam umarım tutar 🩷🥹🥹
Rabiamiyy Ahsennesli Şuan da belirtiler var ama bilmiyorum yumurtlama olmadan gebe kalınması mümkün değil diyorlar Allah bilir ama 🥹