Beyzaturkoglu 10+4 deyim göbeğim bazen seğeriyoorrr bi kaç kişiye sordum sana öyle gelir dediler ama eşime de gösterdim o da gördü seğeriyor yaniii aynı durumu yaşayan var mı kızlarrr
Sermec27 Beyzaturkoglu çok normal bende iki oglumda 8. Haftalardan itibaren böyle segirmeler yaşamıştım nabız atması oluyor o rahim kasları genişlediği için gebelikten dolayı zayifsan eğer daha çok oluyor böyle şeyler ama bebek hareketi değil o hissettiğin 🥰
Beyzaturkoglu Sermec27 Bende o haftalardan itibaren başladı hissetmelerim ☺️ teşekkür ederim yorumunuz için
Rbytkn Sermec27 yaa öyle mi bende de oluyor rahim genisledigi icinmii ben baya zayıfım birde ikinci gebeliğim kas mas yağ vs hiç bsy olmadığından tüm bağırsak hareketleri atışlar bilmem neler hepsi görünüyor gözle resmen
Rbytkn Beyzaturkoglu ya zaten bana delice geliyordu çünkü çok erken ama tuhafıma da gidiyordu böyle şeyler hissetmek görmek, tek değilmişim 😃😃😃
Rbytkn Beyzaturkoglu en azından işin aslını öğrendik bide hava atsaydik şag sola su kdr erken hissettim şu kdr erken gordum diye, rezillik 🤣🤣