mervemurat16 minikkelebek_ 12.ci haftamda kanamam olmuştu akşam 2 adet vajinadan fitil olarak kullandım.Kutu bitene kadar kullandım şükür kanamam ve lekelenmem durdu şuan 18+5 iz
1sadeturkahvesii minikkelebek_ bende kullanıyorum 10 gündür. Normal gebelik akıntısıyla beraber çok az miktarda ve baya açık kahverengi leke tarzı şeyler oldu 1 2 gün doktor ne olur ne olmaz diye kullan dedi
Mnos-332 minikkelebek_ benim kese etrafında kanama alanı vardı onun için verdi şimdi kanama geçti ama ilaca devam edecem 32. Haftaya kadar ikiz gebelik olduğu için bende hap olarak ta içiliyor vajınadan da fitil olarak kullanıyor ama bana hap olarak dedi
mervemurat16 minikkelebek_ evet ama yan etkisi oluyor onları okuyun bulantı ve halsizlik yapabiliyor ağızdan alınca zaten doktorunuz nasıl kullanmanız gerektiğini belirtmiştir kimisi fitil alıyor kimisi hap olarak
minikkelebek_ mervemurat16 hap olarak kullanmam gerektiğini söyledi şikayetlerim olursa fitil olarak alsam acaba sorun olur mu
mervemurat16 minikkelebek_ valla onu doktorunuza sorun ben direk fitil olarak kullandım doktor öyle dedi siz bir danışırsınız