Dilekonurr Ya kızlar, pazartesi doğuma gircem bi korkum yok gerçekten yani başa gelen çekilir hesabı kafasındayım ama saçma sapan bi korkuya kapıldım ya düzgün ıkınamazsam diye , sizde de öyle şeyler oldu mu azcık deneyimlerinizi paylaşır mısınız ?
hayalim35 Dilekonurr korkum olmadı ama bn ıkınmayı beceremiyorum doğru yapmak çok önemli bn yapabilseydim dikişsiz olacaktı ama olmadı
naneliseker_ Dilekonurr sanırım normal dogumda ikinma isteğin oluyormuş. Elinde olmadan ve ikinmak istiyormussun vs. Diye duydum :) Ne kdr doğru bilmem , hayırlı doğumlar inşallah
Zeyno21111 Dilekonurr 12gğn önce doğum yaptım 2. Bebeğim bende böyle düşünüyordum evde böyle bazen deniyordum ama yapamıyordum, ama doğumda öyle değil o anki sancıyla stresle vs okunman oluyor ve ıkınıyorsun ıkınma isteğin geliyor yani😂
AslanBebeginAnnesi Dilekonurr normal doğum yapacaksanız tarihi nerden biliyorsunuz pazartesi doğum yapıcam yazmışsınız ya anlayamadım 🤔
Dilekonurr naneliseker_ evet onu bana da dediler de nefesim yeter mi ne kadar süre okunmam lazım vs anksiyetem de yok ama böyle şeyler düşünüyorum kaç gündür
Dilekonurr Zeyno21111 harikasın umarım dediğin gibi olur korkulacak birşey yok ya yaparım :) dediğim gibi başa gelen çekilir
Naressmom1644 Dilekonurr yavrum böyle söyleyerek çok büyük bi hata yapıyorsun kötü enerjiyi çekiyorsun başta üzerine Niye ikinamayasin senin doğanda var bu
hayalim35 Dilekonurr yanlış kişiye sordun sanırım 😂 2 doğum yaptım ikisinde de çok zorlamaktan yüzümde kırmızı noktalar çıktı ama bu sefer araştıracam bnde
Dilekonurr Naressmom1644 ya aslında hamileliğimin başından beri hiç kendimi korkutmadım ne olacak herkes doğuruyor evet acı çekerim ama geçecek sonuçta vs diye hep kendime olumlama yaptım şu iki üç gündür saçma sapan aklıma takıldı ıkınamazsam diye yani doğru ıkınma diyorlar ya o , sonra diyorum niye yapamıyım illa ki olucak derlen hadi dedim yazayım :) tamam herşey yolunda gidicek güzel geçicek bebeğimi kucağıma alıcam sağlıkla
Dilekonurr AslanBebeginAnnesi bebek çünkü iki hafta önde gidiyor kilosu yüzünden geçen hafta 36+2 de 3550 di kilosu , çok hızlı kilo alıyor o yüzden doktorum pazartesi hazırlıklı gel suni sancı işe doğumunu başlatabilirim dedi yanılma payı da var ya riske atmak istemedi. Sezaryen de ne ben ne doktorum istemiyor zaten o şekilde yani pazartesi herşey belli olacak
AslanBebeginAnnesi hayalim35 kuzum açılma olsun diye verilebilir ama en azından suyunun veya nişanının gelmesi gerekmiyo mu veya nstde yüksek kasılmalar gözlemlenmesi gerekmiyo mu
Dilekonurr hayalim35 evet suni ile başlatıcak bebişin kilosu yüzünden geçen hafta 4 günde 350 gr almış :/ pazartesi 4 dicek diye korkuyorum ee belki daha yüksekte olabilir, geçen hafta arkadaşım 3400 le doğuma girdi 4 kilo doğurdu mesela ,bilmiyorum yani hakkımızda hayırlısı olsun Rabbim hepimizin bebişlerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Slnaycn Dilekonurr bende pek beceremedim canım ikinmayi. Doktor biraz bastırmak zorunda kaldı karnimdan 🐣 şimdi yine normal olursa düşünüyorum yapabilir miyim diye
Dilekonurr Slnaycn zaten bebeğim kemiklerimi kırmakla meşgul bastırsınlar ya çıksın da bir annönce. O kadar sabırsızlanıyorum ki 2 yıl uğraştık bebeğimiz olsun diye kucağıma almak istşyorum artık uykusuz geceler mor gözler hepsine razıyım
Asminbahar63 Dilekonurr korkma canım bn doğuma gittiğim zamn uç cm açikliilla yatisom yapıldı gece gittiğim için bırakmadılar beni uç gün sonra dogurabildim bu uç günde hiç yemek yiyemedim korkudan ama suni sancı aldım ve ikinmayi sen istemesen bile yapicaksin ıkınma hissi gelicek mecburen zorluyucak seni bebek bnde açlıktan asla doguramam demiştim ikinicak gücüm kalmamıştı ama yaptım doğumdan çıkar çıkmaz yemek yiyip uyudum 😊
AslanBebeginAnnesi Dilekonurr aaa anladım canım. Yok korkma benim kadar canı tatlı ve narin kimse yoktur inan bana ben bile başardıysam herkes başarabilir😂😂
hayalim35 AslanBebeginAnnesi tabiki öyle canım bazen bunu bebeğin gelişimi belirliyor işte suyu azalıyor kilosu çok oluyor mesela bn oğlumda 38+6 haftalıktım hiçbir belirti yokken açılmaz sıfır doktor bebek geliyor yatışını yapmam lazım dedi suni ile başlattı kızımda da 41 haftaya kadar bekledik gelmedi ve hiç belirti olmadı haftası geçiyor die doktor başlattı 🤷♀️
prettywomann Dilekonurr ıkınma istemsizce oluyor merak etmeyin önemli olan sancı anında doğru ıkınabilmek yapabilmeyi çok isterdim ama bir gün boyunca aç susuz olunca pek mümkün olmadı. Ha ne oldu yırtığım çok oldu ama diktiler iyileşti. Bunlara hiç kafa yormayın illa bir şekilde doğacak ıkınma için zaten vücut kendisi yapıyor onu
Dilekonurr prettywomann evet ya açlık susuzluk olayı kötü ne kadar süre açılma için beklicez belli değil, Allah yardımcımız olsun
yanealakanealakaa Dilekonurr o an çok güzel bi ıkınma isteği geliyo canım hiç merak etme 😅 hatta ebe ıkınma dur falan demişti bana
Dilekonurr yanealakanealakaa geçen hafta arkadaşım 9 cm açılma ile hastaneye gidiyor , ebeler demiş ıkınma kız anlatıyor çatlıcam diyo ıkınmam lazım , neyse doktor yok doktor daha kapıdan girer girmez ıkın demişler ıkınmış bebiş çıkmış saniyelik yani :) Ah inşallah bizimde öyle tatlı bi doğum olur
Dilekonurr AslanBebeginAnnesi tamamdır herşey yolunda gülerek doğuma giricem savaş boyalarımı sürüncem:) ağlayarak çıkmıyım da :))