Mihribancanbolat Kızlar prilam dr bulantı hapını akşam uyumadan 2 tane üst üste içiyorum sabah uyandığımda 1 tane içiyorum ama buna rağmen geçmiyor bulantı siz nasıl kullandınız
minikmucizeemaak Mihribancanbolat 26+4 üm bu zamana kadar her akşam 2 tane aldım bana iyi geliyordu şimdi bırakmaya başladım 1 e düşürdüm, arkadaşıma da prilam iyi gelmedi doktor farklı bir ilaca başlatmıştı. Bi doktorunuza danışın isterseniz farklı bir ilaca geçiş yapar rahatlatır sizi
Kiwitoveannesi Mihribancanbolat bana hiç vermiyor doktor bu sefer gidişimde yalvaricam oglumdada vermedi 9 ay boyunca maf oldum şimdi 9 ay nasıl geçer bilmiyorum
Happy_123 Ben sabah 1 akşam 1 aldım ilk haftalar maalesef etkisi az oluyor ama içmeyince sürünüyorsun, siz kaç haftalık hamilesiniz
Mihribancanbolat minikmucizeemaak prilamdan önde zofer içiyodum o hiç etki etmedi prilam ilk hamileliğimde beni baya rahatlatıyordu gece 2 sabah 1 şeklinde bu hamilelikte işe yaramıyor sanki
Happy_123 Mihribancanbolat zofer yan etkisi bulunan ilaç onu kullanmamaya çalışın, 12 haftalık olduktan sonra çok azalıyor hassasiyetiniz gidiyor biraz sabredin çok zor maalesef ben çok çektim herşey kokuyordu hava bile kokuyordu
Mihribancanbolat Happy_123 zofer doktor yazmıştı bu em etkilisi rahatlatır dye ama bana işe yaramadı, bende şuan öyleyim herşey kokuyor midem sürekli ağzımda geziyorum iştah zaten 0