Denisss Doktorum 16-18 hafta arası üçlü taramaya gel dedi o hangisi oluyor 🤔 yaptıran varmı yada yaptırcak olan ?
Busranur38 Denisss yaptırdım 1 hafta sonra sonucu aldım iyi çıktı sonra ayrıntılı ultrason var sirada
Aliiss Denisss ikili testte sorun olursa üçlü istiyorlar ama onu yapmak yerine detaylıya git derim zaten ikiline normal demiş
Bedafera Denisss ikili de problem yoksa üçlüye gerek Yok. Benden doktorum istememişti ense kalınlığı burun kemiği ve değerler normalse bence yaptırma derim nasıl olsa birkaç haftaya detaylı ultrason var
Denisss Bedafera evet yaptirdim bugun aldim sonucunu normal dedi sonrasinda uclu tarama icin 16-18 haftalarda bekliyorum dedi
azimsu Bende 2 hafta sonra gideceğim. Yaptırmak gerekli mi bilmiyorum açıkçası. Özel hastane olduğu için ticari mi düşünüyorlar bilemiyorum .
Busranur38 Denisss valla kan verdim. Baktı sonuca %80 iyi dedi şimdi bu sonuçlar kesin değil dedi Allah'a kalmış dedi download sendromu derler normal doğar normal deriz download sendromlu doğar dedi
Aliiss Denisss açıkçası testte bir sorun olsa bebeğini aldırmayı düşünmüyorsan yaptırma derim ki ben ikili testi bile yaptırmadım renkli ultrasonda ne var ne yok belli oluyor zaten aldırmayı düşünmüyorsan bekle derim 🌸💕
Denisss Rabbimin verdigine raziyim oyle bi niyetim yok ama gereklimi diye dusundum yorumunuzdan sonra olmadigini farkettim tesekkur ederim 🙏😊
Nuraydiyebiri Denisss 2li test haftamda gittiğim doktor test yapmamız gerekiyor dedi ben de sorgulamadan kabul ettim. Sonra araştırınca müdahale edilecek bğr durum yok sadece tarama testi diye okudum. Bu hafta gittipim doktorum da şart değil dedi. Yaptırmadım.