Bsra_0105 Kızlar detaylı ultrason vaktimiz geldi radyoloji uzmanına gideceksin dedi doktorum. Radyoloji uzmanına mı gittiniz perinatoloji bölümüne acaba ?
Mrvm005 Bsra_0105 perinatoloji uzmanina gittim. Işin ehli olan onlar bi o kadar da radyoloji aliyor ne gerek var ayni fiyata yakinken orjinql yerine yan sanayi almaya gibi düşün bnce
Nnoktaa Bsra_0105 hastanelere göre değişiklik gösteriyor. Bir özel hastanede radyoloji bölümü diye geçerken devlet hastanesinde perinatoloji olabiliyor. Zeynep kamil de perinatoloji antenatal polikliniği diye geçiyor. Ama sonuç hep aynı :)))
gamzecgr Bsra_0105 ben radyoloji uzmanına gittim ama çok memnun kaldım uzun sürdü a’dan z’ye herşeyi tek tek anlattı vs yorumları da çok iyiydi kendisinin zaten tabi asıl perinatoloji ama yorumlara bakıp araştırarak tercih edebilirsiniz
hemsireanne16_ Perinatoloji doktoruna gittim. Aynı zamanda doktorum yan dal kadın doğumcuydu. 1 saat kadar sürdü her bölgesini ayrıntılı bir şekilde inceledi en sonunda da çok güzel resimlerini verdi bebeğimin 🥰
ebrulina Bsra_0105 benim doktorum da perinatolog olması gerekiyor demişti bende perinatolog bulup gitmiştim
Birdadaskizi Bsra_0105 gecen hafta radyoloji uzmanına gittim ilk cocugumda peritonolojiye gitmiştim. İkisindende memnun kaldım 40 dk baktı tek tek herseyini gösterdi hatta güzel görüntü için uğrastı biraz. Raporunu yazdı fark göremedim aralarında kendi durumum için