sedaus aleynauyar ilk gebelik sanırım. Bana da verebileceğini söylemişti dün doktor ağızdan veya fitil olarak ama ilaç neydi progestanı mı kast etti hiç bilmiyorum. İnşallah güzelce büyür sağlıkla doğar herkesin bebeği 🙏🏻
aleynauyar sedaus evet ilk gebeliğim ben fitil olarak vajinal alıyorum 5 günlük de iğne verdi onu yaptırıyorum amin inşallah herkesin bebeği sağlıklı olsun bambaşka bi endişe
sedaus Tam beşinci haftada öğrendim ben hemen perşembe işte dört gün oluyor. Cumartesi ultrason ile bir görmek istedim. Görünmez dedi doktor vajinal baktı. Cidden ne stresli işler ya. Hala stresliyim ne olacak ne oldu diye 🙇🏻♀️
aleynauyar sedaus 4 hafta 4 günlüktü keseyi gördü bebeği henüz görmedi kalp atışını da 25 Eylül gibi duyarız dedi
Fatos0121 Arkadaşlar o hormon testi değil ya ilk testler kan uyuşmazlığı var mı yok mu bide vücuttaki tüm vitamin değerlerine bakıyorlar örneğin B12 demir gibi değerler
sedaus Fatos0121 bana da dün doktor bin tane tahlil verdi ama yaptırmadım. Çünkü ilk olarak düzenli bir doktor bulmak istiyorum
sedaus aleynauyar maşallah daha çok yeniymiş. Bir hafta fark var aramızda. Sağsalim doğdukları günü de görürüz inşallah. Benim şuanki endişem öğretmenim ve yarın okullar açılıyor. Kanamam da olunca ne yapsam nasıl olacak bilemiyorum
aleynauyar sedaus bence de benim doktorumla gece gündüz görüşüp mesajlaşıyoruz kanamam olmadı çok şükür ama yine progestan verdi iyi bir doktorla başka çok önemliymiş doktor
Fatos0121 sedaus korkma bence ben aile doktorumda yaptım bu testleri gayet net güzel bı şekilde anlattı doktorum daha özele gitmedim beta 5000 olunca kese net gorunuyormus ama senin beta çok iyi bence
Fatos0121 Birde idrar testinde daha gelmeyen kanama görülebiliyor o yüzden erken müdahale ediliyor ilaçla
aleynauyar sedaus amin inşallah endişe etmeyin ama mutlaka iyi bi doktorla ilerleyin belki rapor falan verir riske atmayın ayakta kalmak biraz zorlayabilir sizi
Fatos0121 sedaus kanaman olmasaydı çok titiz davranma derdim ama kanama varsa tabiki özele git çünkü ilk tutunma aşaması çok önemli ama inşallah yerlesmedir sadece ❤️
Fatos0121 aleynauyar evet gerçekten ben şunu net anladimki para ödemekle olmuyor doktorunuz sizi anlcak ve o elektirik alınacak yoksa cehennem gibi oluyor herşey
sedaus Fatos0121 dün özelde bir doktora gitmiştim işte ama kanama alanını görmüştü zaten. İnşallah kanama olmaz derken aşırı kastım sanırım kendimi eve geldiğimde şaşırdım baya ama beklendik bir şeydi tabi 🙇🏻♀️
sedaus Bu gruptaki herkes farklı illerden mi acaba. Daha uygulamayı bugün indirdim il sordu. Ona göre mi gösteriyor sohbetleri merak ettim. İzmirde yaşıyorum güzel bir doktor arayışındayım birkaç öneri aldım ama bakacağım bi
Fatos0121 sedaus canım kanama tahlilde çıkmış ya ilaçla dursa bile o tahlilde gorunen kanama gelecek belki görünen kanamaydi bitti 🥰 iyi düşünelim pozitif olsun herşey 🧿
sedaus Fatos0121 ben de kanda gebelik pozitif görününce aile hekimine gebelik kaydı için gittim. Kalp atışını duyunca gel dedi oradaki hemşire. Güzel bir kadın doğumcu sordum öneride vs bulunmadı. Zaten çok soğuk bir doktor gerçekten doktor çok önemli 🙇🏻♀️
aleynauyar Fatos0121 kesinlikle katılıyorum devlet hastanesinde de çok tatlı doktorlar var ama benim bulunduğum yerdekilerin hepsi çok kabaydı doktorumu yorumlarını okuyarak seçtim ve iyiki diyorum 🥰
berna-24 Fatos0121 6 haftadan merhaba salı günü gidicez inşallah kapl atışını duyarız iki hafta önce gittim alttan keseyi gördü bakalım sabırsızlanıyorumm