Mrv4 BirAvucmutluluk ayyy amin ınsalahhh bende bısey olcak diye korkuyorum hayırlsıyla su tehlıkelı ayları atlatsaydık bıraz olsa rahat ederdık bu konuda 🥹
Fatos0121 Kızlar hemen hemen bircogunuz bu hafta içinde kese göreceksiniz ve kalp atışı ilk heyecanimizi da paylaşalım burda 😍
Kiwitoveannesi Fatos0121 ilk heyecan çok başkaydı ikincisi olmasına rağmen hele kalp atışıda var diyince doktor beklemiyordum 6+5 kucuk diye çok duygulandık oğlum 3 yaşında görünce oda dudağını büktü Merhametli yavrum surat ifadesi hiç aklımdan gitmiyor
tatlibebegim_ Fatos0121 ben en son 26 ağustosta verdim 219 çıkmıştı doktor artış güzel bida verme demiştii
Kiwitoveannesi Fatos0121 bizde katilabilirmiyiz 7+2 olduk 6+5 gunlukkken kalp atışını duyuduk bebisimizi gördük çok şükür
Kiwitoveannesi Fatos0121 bizden daha fazla oğlum heyecanlandı belliydi heyecanı çok akıllı sanki 3 yaşında değil 5 yaşında gibi herseyden haberi var
Fatos0121 tatlibebegim_ klomen kullanmıştım iki yumurta gelişmişti bilinç altı yaptım galiba ikiz olur mu diye düşündürüyor 🤣 ince düşününce korkutuyor da biraz 🙃