Lina- Fatos0121 5+5 haftalığım pazartesi kalp atışı için gidicez çok heycanlıyım sanki günlee geçmek bilmiyorr🥹
Mrv4 Lina- yaaa ben hala kese görmeye gitmedim 5+6 oldum adet tarıhıme göre geç mu kaldım acaba keseye bakmak ıcın 🙄
Sirinnn Lina- daha günler kucağınıza alacağınız zamana kadar hiç geçmeyecek. Biz 14+5teyiz ve kontrol zamanlarını iple çekiyorum. Sürekli gidip ultrasona girmek istiyorum 😂
bdenerigokce Mrv4 ben 5+5 de göremedim keseyi doktor ya alttan muayene edeyim ya da haftaya gel dedi, alttan muayene istedim öyle gördü
Mrv4 Fatos0121 hahah aynen vallahı kese gormedık daha kalp atışına gıdenler var 🙆🏻♀️ perşembe günü ınsalah kese ıcın gitcem sızce gözükür mu adet tarıhım 30 temmuzdan hesaplarsanız 🙄
Mrv4 bdenerigokce evet alttan muayene seceenegı sunuyorlar ama ben o şekilde ıstemıyorum ınsalah ultrasonla gözükür gıttıgımz zaman 🫠🫠
Edaa3595 Mrv4 benim de son adet tarihi 30 Temmuz biz kese gördük kalp atışı için cuma gidicem Perşembe gittiğinizde bana da haber eder misiniz bende çok heyecanlıyım zaman geçmiyor resmen iteliyorum günleri 😂
diddemmt Çarşamba günü keseyi gördük haftaya bebeği görmeye gideceğiz, inşallah görürüz. Zaman geçmiyor
Mrv4 diddemmt ayy evet yaa zaman hıc gecmıyor bende perşembeye bıan önce gelsek dıyorum hayırlısıyla 🫠🫠
Fatos0121 Fazla ağrı ve anormal bı durum yoksa geç olmuyor hatta hepsi netlik kazanmış oluyor biz dayanamayıp gidiyoruz ama bı tık daha buyumemiz gerekiyor 😄
bdenerigokce Mrv4 benim evim uzaktı, biraz da bebek olunca çok stresli oldum doktor da beni strese soktu beta iyi kese gözükmesi lazım boş gebelik galiba falan diyince, hiç hoşlanmıyor olmama rağmen alttan bakalım dedim ve gördü iyiki baktık🙈
nurdancorman Ben ulrasonda keseyi gördüm ama kahve rengi lekelenmelerim var progestan kullanıyorum 1 hafta sonra kontrolüm var inşallah kalp atışlarını duyabilirim
Mrv4 nurdancorman ınsalah lekelenmeler normal olabılıuormua doktorum soylemıstı korkma kanama olmadığı sürece yerleşmeden dolayı olabilılır lekelenme ☺️
Smhlms nurdancorman merhabalar canım benim de kahverengi lekelenmelerim var keseyi henüz görmedik kaç gündür sürüyor lekelenme bana da progestan verdi beta hcg değeriniz kaçken keseyi gördünüz
nurdancorman Mrv4 doktorlar adet gününün ilk gününden bebeğin haftalığını hesaplıyor oysaki bebek Şuan çok küçük 6 veya 7 hafta da duyuluyormuş gerçekten günler geçmek bilmiyor 😌