Menessa19 Merhabalar 37+2 gebeyim bugün iç çamaşırımda afedersiniz sarı sümüksü büyük bir akıntı tarzı birşey vardı başına gelen varmıdır nişan bu şekildede geliyormu? Doğum yakınmıdır
BuseVeMinikleri Menessa19 miktarı önemli. Bende de geldi ama çok küçük. Enfeksiyon yüksek ihtimal benimki. Sizinki büyük bir parça mıydı?
Rabiamesut01 Menessa19 ben 38 haftalığım 36 dan beri öyle kappkalın beyaz şeffaf akıntım geliyor kopmayan hala bekliyorum doğurmadım😂
Rabiamesut01 Menessa19 evet çok iyi biliyorum benimde öyle herr lavaboya gittiğimde aynısı çekiyorum ona rağmen kopmuyor öyle seninkide değil mi?
Churcill Menessa19 normal akıntı da olabilir. Benim bildiğim de genelde pembe veya kahverengi hafif kanla karışık olabilen bişeymiş ama bünye meselesi de olabilir. En kesini doktora teyit ettirmek
Mummumlilo Menessa19 yok nerdee pazartesi doktor kendi açmaya çalışacak biraz yinede olmazsa sezeryan olacağım
Menessa19 Rabiamesut01 evet sürekli geliyor bende anlamadım Salı günü kontrolüm var soracağım doktora
yeninesilanne-99 Menessa19 2 cm açıklığım var, nişanımda geliyo sürekli ama 1 haftadır gelen giden yok. 40 haftalık oldum