Tucemsiiii esraabayar hayır keserken hissetmiyosın uyuşturuyolar ama dikiş atılırken çok ince sızı hissettim çok hafifti. Sancıdsn sonra o dikiş falan çokta can yakmıyor açıkcası. Hayır refakatçiyi çıkartıyolar kapıda bekliyor doğum bitince hemen geri geliyor. 38+2de doğurdum. Evet eşim yarım saat gelebildi daha sonra 2 ziyaretçi hakkınız oluyor yarım saat
esraabayar Tucemsiiii Tucemsiiii Eşiniz dışında mi iki ziyaretçi hakkınız oluyor? Aynı gün taburcu oldunuz mu? Birde doktorunuz gün vermiş miydi yoksa siz sancılarınız başlayınca doğuma mi alındınız 38+2de. Ben doktora gün sorduğumda 41.haftaya kadar bekleriz demişti çünkü deBu arada çok soru sorduysam kusura bakmayın ilk gebeliğim ve tedirginimde biraz sizde aynı hastanede doğum yapınca sormak istedim 🙈
Tucemsiiii Yildizyildiz94 oda hastane çok temiz canım memnun kaldım. Evet doğumdan sonra baba gelebiliyor servise çıkınca ylne geliyor
gamzenurkaplan Rabbim evladınızı sağlıkla, sıhatle büyütmeyi nasip etsin..Annesine babasına hayırlı bi evlat olsun inşallah🤲🏻❤️ Baba doğumdan sonra istediği zamanlarda odaya gelip görebiliyomu yoksa sadece belirlenen zamanlarda belirlenen sürelerde mi görüyo
Tucemsiiii gamzenurkaplan canım normal doğum yaparsan doğumdan sonra odaya gelebiliyor yarım saat daha sonra seni servise aldıklarında yine bir yarım saat gelebiliyor
Tucemsiiii esraabayar Yok canım estağfurullah ben de doğum yapmadan önce sürekli araştırıp soruyordum o yüzden sıkıntı yok servise alınmadan önce yarım saat eşim girdi yanıma daha sonra servise alındıktan sonra da sabah 10.00 ile akşam 10.00 arası istediği saatte bir kere gelebiliyordu eşim dışında iki ziyaretçi daha hakkın var canım. Doktor bana gün vermedi doğumdan 2 gün önce kontrolüm vardı nişanımın geldiğini söyledim bir santim açıklık olduğunu söyledim haftaya tekrar gel ama o bir hafta içerisinde suyun gelir sancın gelir acilden direkt giriş yap dedi kontrolden 2 gün sonra da zaten suyum geldi o şekilde yatışım yapıldı
Tugce_96 Ege_annesi sağlıkla kucagına alırsın inşallah bebegini Allahım bir nefesle kurtarsın canım 🤲🤲
KuzeyinAnnesi10 Ege_annesi hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşAllah doğumda bize de dua et lütfen 🙏 ❣️
KuzeyinAnnesi10 Tucemsiiii canım acilden girişte çok bekletilidigini duydum çok yoğun mu bekleniyor mu çok fazla direk sizi içeri alıyorlar mı suyunuzun geldiğini falan söyleyince direk doğum odasına mı giriyorsunuz