CILEKLIM Adetime 3 gün var dün BetaHCG testi verdim 1.20 çıktı, bir haftadır mide bulantısı var yemek yiyemiyorum, sürekli uyumak istiyorum ve aşırı yorgunluk var hamile olabilir miyim?
Bedisperk CILEKLIM beta değeri 5 in altında olunca negatif oluyor yani şu anki değeriniz negatif ama iki gün sonra tekrar baktırın iki günde iki katı artması gerekiyor şu an yok ama
Rbytkn CILEKLIM sonucunuz düşük ama sıfır da değil, geç döllenme olursa beta geç yükselir bir iki hafta sonra tekrar test verin isterseniz
1prensesannesi__ CILEKLIM <1.20yse 1 20den kucuk demek ama sadece 1.20 ise yukselebilir demek 3 4 gün sonra tekrar kan verebilirsin varsa 5in uzerine cikmis olur
Selindora CILEKLIM Bence hiç erken test vermeyin .adet gecikmeniz olduktan bir hafta sonra test yapın.Kafanız rahat olur.
CILEKLIM 1prensesannesi__ tam 1.20 ama bir haftadır hiç oturamıyorum hep uyuyorum istemsizce koku hassasiyetim var ve mide bulantısı en çokta içimde ilk defa yoğun ve farklı bir his 🙈
Tugba_turk46 1prensesannesi__ aşkoo sana mesaj attım cevap vermedin görmedin herhalde sende durumlar nee nasılsın 🥰
1prensesannesi__ CILEKLIM o zaman 2 3 gun sonra tekrar kan ver boyle olanlarin cogu yükseldi cunku bize de haber et 🥰
1prensesannesi__ Tugba_turk46 görmedjm canim yaa bana bildirim gelmiyo neden acaba bildirimler hep 0 dur bakiyorum 😃
CILEKLIM 1prensesannesi__ 3 gün sonra adet günüm eger olmazsam kan veririm ama olursam kabullenirim yola devam. 🤷🏻♀️🙈