Hacis Tugbamete hadi ya erken gelmiş 7sinde verdim Ocak 13 diyor umarım benimki de erken ve aynısı gelir ☺️🙏🏼
Hccrr omertosvedos kesinlikle çok kaliteli şık ve kullanışlı görünüyor henüz kullanmadım ama içi epey geniş faklı bölmelerden oluşuyor
omertosvedos Hccrr ya siz kaça almıştınız bi de dediğiniz kullanıcıyı bulamadım ben link atar misiniz bana
Eminehir Elizanderin bunun gri rengini aldm siparisimle birlikte 20 gunde elime ulasti cok kaliteli ve dayanikli bir canta memnunum 🤗☺
NeslihanOner Ya ben de çanta siparişi verdim aliexpress ten ama takip butonunun altında ürünün alındığını onayla diye buton var ben ona tıkladım yanlışlıkla bi sorun olur mu henüz almadım yani ürünüm gelir mi bilen var mı arkadaşlar
Ahsenveannesi Hacis ben siparis verdim yolda suan. Daha oncede aliekspresten alisveris yaptim bir sorun yasamadim
NeslihanOner Elizanderin ama ben onu onayladıktan sonra teslimat başarılı dedi canım yani bana teslim edilmiş gibi oldu halbuki ben daha teslim almadım ondan tedirgin oldum gelir mi acaba diye
Elizanderin NeslihanOner yok cnm eger malların alındgnı onaylamazsan o zman gelmez sen dogru olanı yapmışın m.etme 😊
omertosvedos Ben İzmir’deyim kemeraltindan aldım little baby sırt çantası su geçirmez termal gözlü iki yıl garantili. 100 liraya aldım internetten çok guvenemedim