Merist Kızlar adet bitimi soğan kürüne başladım. Pcosluyum sizce başka ne yapabilirim . 2 gün oldu kullanıyorum
Hrdl Merist ben kullanmıştım yapmadı mide yanması soğan kürü zaten etkili bi yöntem yanında onunla beraber bişey yapmayın o fayda etmezsse başka bişey deneyin
minikaras Merist bence hiç uğraşma bende pcosluyum 3 yıl soğan kürü maydanoz koca karı ilaçları klomen çatlatma iğneleri tek fayda eden kocakarı ilaçları oldu onu da içmeden kullanıyorsun o ay hamile kaldım düşük yaptım sonra ki ay tekrar derken en son rahim filmi çektirdim 2.ay tuttu tuttuğu gibi kan sulandırıcı iğne ve hap kullanıyorum soğan bilmem ne vakit kaybı hayt otuna bile düştüm sen hesapla
Mehmetabay0990 Merist hayır tohumu ile kulanm tavsiye ediliyor sizde gebelik istiyoru saniz tam yumurtlama gününe kadar iksini berber kulanini
Birhayalimvr Etkili cok baska birsey yapma bence ha ek olarak bal polen karisimi yiyebilirsin ama baska bitki cayi icme canim
minikaras Merist denemek istersen özelden yaz sana söyleyeyim burada herkes denemek isteyebilir yanlış yönlendirmeyelim