Beyazlale geçmiş olsun canım sağlıcakla kucağına alırsın inşallah bebeğini darısı bana inşallah 😍 ben hiç hamile kalamadim yumurtlama takibi yaptım bir yıl ama olmadı doktorum hsg istedi orda tüp tıkalı rahim yarım çıktı yani filmde sadece yarım rahim göründü ne tüpler ne yumurtalıklar hiç bişey görünmedi. Doktor hiteroskopi yapalım kesin tanı için dedi ama o anda mudehale edilebilecek bir durum var ise yaparız yoksa ne var ne yok bakar kapatırız dedi biz tabi şaşırdık yani bilmediğiniz icin boşu boşuna hiteroskopi olmus olabilirim ameliyat bitiminde diye üzüldük sonra benim kendi doktoruma danistik oda korkmana gerek yok ben seni hocama yonlendirecegim rahim yarım ama düzenli görünüyor şekil olarak tup de kapalı çıkmış ama tüp bebekle cok rahat hamile kalırsın sakın ağlama dedi. Sonra hocasına gittik oda senin ameliyatlik bir durumun yok neden ameliyat kararı verdiler dedi bende tanı amaçlı dediler dedim kızdı seni tekrar muayne edeceğim dedi adet olup bitsin gel hemen beni bul dedi ve beni hocaya yollayan doktorumun akrabası kısa süre önce hamile kalmi ilk tüp bebek demesiyle yeni doğum yapmış tüp kapalı yarım rahim ve benden daha küçükmus rahminin boyutu.. şimdi hsg yeni cekildim kanamam var az adetim yaklaşıyor adet olup bitince tekrar gideceğim olay bu bende merak ettim acaba neler yapılıyor diye 😢 tüpüm açık olsa belki bende senin gibi hamile kalabilirdim ama oda kapalı ne yaşayacağım bilmiyorum ve çok üzgünüm