Merverecep Gullllllll aynen banada aynısı dedi . 34 u atlatirsak sıkıntı olmaz demişti. Zaten ilk cocugumuda 36 haftalık dogurdum. Nasip hayırlısiyla sağlıcakla gelsinler inşallah
Gullllllll Elifaaksoyy ben üromisin şase Antibüyatik Donaxyl fitil vs. Farklı fitiller çok kullandım İççamaşırı yüksek derece ısıyla yıkayıp ütüleme Sirkeli suyla vajinal temizleme...vs etkili olmadı brnde kısacası...
Ntugba Gullllllll haziran temmuz sıcağı düşün sürekli yattım canım ac dışında kalkmadım wcde kendimi hic zorlamadım pruluton hafta da bir kez vuruldum protestan sabah akşam vajinal aldım adalat günde birkez kullandım 15 günde bir dus alıyorum ılık suyla oda 5 dakika günde 4 5 litre su içiyordum tam herşey yoluna girdi derken cok iyi hissetiğim günün ertesi günü nisanım geldi hastaneye yattım ciğer geliştirici oldum durdurmak için serumlar ilaçlar ama fayda etmedi sezaryena alındım ama kızım orda normal olarak doğdu çok şükür iyi şuanda prensesim sormak istediğim bişy varsa sorabilirsin canım
Birmelekbirbebekannesi Gullllllll rahim ağzı yetmezliği yüzünden 23.haftada ilk bebeğimi kaybettim şuan 31+2 hamileyim serklaj 14.haftada atıldı. Serklaj için biraz geç kalınmış sizin. Çok dikkat etmeniz lazım sıcak suyla duş yasak ılık olucak ve çok kısa sürmesi lazım bol su için ilişki yasak 28den sonra yaşama şansı %50civarı bebeklerin ayaklarınızın altına yastık koyup yatın ben ilk bebeğimi kaybettikten sonra öğrendim bende Ray. Olduğunu şanslısınız ki fark edilmiş yemeğinizi bile yatarak yiyin 2cm çok riskli 3.5 un altı risk 3ün altı yüksek risktir. İlaçları saati saatine alın. Geçmiş olsun
Mcmc Gullllllll acil serklaj ile 1 ay anca dayanıyor ve riskiii çok çok. Senin şuan yatmaktan başka çaren yok. Sıfır stres..
eljid Gullllllll cnm benmde aynı şekil rahimde çok aşırı şekilde 18 haftalıkken başlamıştı incelme wardi bebek resmen rahim ağzında kendini itiodu ve çıkmak üzere dedi doktor sadece yat dedi ayaklarımı hep yükseğe diktim ve yattım 6 mm idi rahim uzunluğun 29 haftaya kadr geldik bebeğim doğdu ve çok sukur şimdi yanımda 2 aydır şuanda 3 ayligiz darısı size olsn insallah herşey allahtan benm aşırı kanamalarim oldu yani bu bir mucize çok sukur rabbime
gksuaks Umarım bebeklerinizi sağlıkla kucaklarınıza alırsınız🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Okuyunca çok üzüldm ama bol bol dua da ettm🙏🏻 Allah yavrularınızı sizlere bağışlasın... iyi düşünmeye ve çok dikkat etmeye gayret gösterin rabbim yardımcı olur🙏🏻🙏🏻