yeninesilanne-99 Ebrueren Hayırlı olsun canım 😍 Nasıl geçti doğumun? Anlatılanlar kadar kötü mü sezeryan
2023szfgjkp Ebrueren Hayır olsun sağlıqla sevinc nəşə içində büyütəsiz.Nacishanə bir sorum olacaq sizə☺️amaliyyatdan sonra karnınıza kaç defa bastılar🥲
Ebrueren yeninesilanne-99 yani sonuçta bir ameliyat ağrın oluyor tabikide ama ağrın aynı adet ağrısı gibi biraz şiddetlisi diyim en azından benim öyleydi ilk odama geldim uyuştum zaten bebek gibiydim hiçbişey hissetmedim keyifliydim sonra uyuşukluk geçti ahlı mahlı ağrılarım oldu yürümek için tutturdum hemşireyi çağırın ben yürüycem dedim sonra yürüdüm rahatladım kendime geldim tek tavsiyemm kesinlikle yürüyün
Cemes Ebrueren devlette mi yaptınız bende sezeryan istoyorum 39 haftalık hamileyim şimdilik normal doğum dedi doktor korkuyorum
happyson Ebrueren evet adet ağrısının çok daha şiddetlisi olmuştu bende de 2-3 saat şiddetli idi sonra hafiflemişti yürümek kesinlikle çok iyi geliyor
Ebrueren Babymom13 evet mide bulantım oldu ama sanırım tansiyonum düşmüş ondan oldu çünkü baya istemeiz heycan yaptım titriyordum ameliyat öncesi beni odadan alıp tekerlekli sandalyeyele götürürken titreme başladı
Beybiik Zeynep_ze uyusukken bastırıyor karnına benimki hiç acimamisti ama kızlar size benim tavsiyem kesinlikle karnınızı sardirin doğumdan sonra göbek kalmaması için
Ebrueren Zeynep_ze ben çok şanslıyım ameliyatım bitince ameliyathanede uyuşukken yaptılar o işlemi hiç sıkıntı olmadı o yüzden
Ebrueren 2023szfgjkp ameliyat bitti uyuşukken ameliyathanede bastırdılar o yüzden hiçbişey hissetmedim gayet iyiydi sizde bastırma olayını uyuşukken yapmalarını söyleyin
Ebrueren bdenerigokce doğum sonrası mı yani gidilir ama acın olur ben 20 dk lık yol çektim her bozuk yoldan geçerken veya rampadan geçerken aşırı gerildim biraz acım oldu ama 20 dk çekilirdi 3.30 saat bilmiyorum kişiye bağlı 😂
Bilge_11 Egeminannesi Yani bende merak ettim sezaryen sonrası 10 gün bekleniyor diye biliyorum hemen sarılması iyi olmaz
Ebrueren happyson ya bide eve geldim dün acayip parçalı pıhtılı kocaman kan pıhtıları çıktı acayip midem bulandı bundan çok rahatsız edici tuhaf bir histi sizdede oldu mu annemle kaynanam normal dedi
MrrvCkrr Merhaba herkese 37. Haftaya yeni girdim benimde çatı muayenesi sonra darlıktan dolayı sezeryan dedi doktor ama bu bahsettiğiniz bastırma olayını neden yapıyorlar ?
[silindi] MrrvCkrr Pis kanın temizlenmesi içinmiş galiba daha sonrasında iç kanama olmaması için. Ama bana yapılmadı öyle bir şey Konya medicanada olmuştum. Hatta kum torbası falan da koyuyorlarmış. Bana hiçbiri yapılmamıştı.