ilkgozagrim__ Bahar2828 sabah uyandığımda direk mide bulantısı ile uyanıyorum bugün 2 defa istifra ettim öldürüyor beni bende kız hissediyorum bakalım sizde kızınızda mideniz bulanıyor muydu çok en çok da sabah uyandığınızdaa
Enas2365 ilkgozagrim__ benim ilk ekşi istedi sonra tatlı istedi şimdi tekrar ekşi istiyor. Erkek bebeğim. Aşermeyle cinsiyetin bir alakası olduğunu düşünmüyorum.
ilkgozagrim__ Enas2365 valla kuzum mide bulantısı çok çekiyorum genellikle sabah aserme de oluyor ama mide bulantısı öldürüyor beni
Bahar2828 ilkgozagrim__ ayy hemde nasıl lavoboda cıkamazdım sabahları bunda da başladı bulantılarım çok zor
Bahar2828 ilkgozagrim__ Rabbim gönlüne göre versin canım brnde hep kızım olsun isterdim çok şükür oldu bunıda erkek istiyorum ama bakalım hayırlısı olsun ☺
ilkgozagrim__ Bahar2828 Kızımın olmasını bekarlıktan beri istiyorum eşimde kızı olsun çok istiyor bakalım Rabbim gönlümüzdekini verir umarım
hayalim35 Pnrpnr_ benm annem hep şey der hamile birinin yanından geçersen elin kapalı olsa bile aç ki demesin acaba elinde ne vardı die hani tahmin edip bişeyi canı çekmesin die hamileyiz ne görsek canımız çekiyor
Cansu-Bade Pnrpnr_ ee Instagram da reklamlarda her yerde yiyecek var artık biri yazdı diye bu ne sinir yahu
Drnzgn ilkgozagrim__ canım emiş de kız tatlı da erkek bende hiç ise yaramadı kızım dada ekşi yedim şimdi oglnma hamileyim gene sürekli ekşi şeyler yiyorum ben normalde tatlı sevmem zaten hep ekşi severdim gene aynı oldu
theAna ilkgozagrim__ ilk oğlumda sürekli tatlı yiyordum gözüme ekşi göstermiyorlardı ikincide ilk zamanlar aşerdim baya kız diye düşündüm cinsiyeti ama alakası yokmuş erkek oldu. 😅 Hayırlı evlat olsun inşallah Allah gönlünüze göre versin.