Mucizemgeldi 31 haftadayım erken doğum riskiyle tekrar başladık affedersiniz sürekli lavaboya çıkma hâli tam ishal olmadım ama gidişat o yönde sancı şeklinde karın ağrısı sizde öyle bir etki oldu mu
Ireeeeem Mucizemgeldi gaz sancısı ve sindirim sorunu yaşıyorum ben de. 31 haftalığım. Dün bitin gece kıvrandım sancıdan çok gazım vardı hala var ilaç mı yapıyor bilmiyorum. İşin kötü yanı kasılmalarımı tetikliyor
likesah Mucizemgeldi 14-15. Haftaya kadar kullanmıştım. Karın ağrısı yapmadı ama sık tuvalete çıkıyordum kullanırken.
Sbel34 Mucizemgeldi 17 haftalık hamileyim ve hamileliğim başımdan beri kullanıyorum sadece halsizlik ve uyku hali yapıyor bende
Zeehraaaa Bana en başta yazmadı sadece yerleşme kanaması oldu gittim 1 2 gün kullan kanama durunca bırak dedi. Galiba riskli gebeliklerde veriliyor. Ya da doktordan doktora değişiyor
Cansukapan Sbel34 bende kullanıyorum yeni başladım ama fitil mi daha etkili ağızdan almak mı ben ağızdan alıyorum fitil olarak tam yapamam diye
Sbel34 Cansukapan fitil olarak almak daha iyi doktorumda öyle önerdi çevremde de kullanan herkez fitil olarak daha etkili olduğunu söylediler