Mucizem24 Kızlar oğluşumun henüz hiç biseysi yok ama içimden geldi öyle küvet seti bakayım dedim sizce bu yeni çıkan katlanır olanlar mı iyi yoksa normal olanlar mı ? Katlanabilir olanlar a dökülüyor taşıyor vs. Yazmışlar da merak ettim tercihlerinizi
Daisy0000 Mucizem24 Bende klasik var ,balkondan fırlatıp atmama az kaldı.Sinir oluyorum çok yer işgal ediyor
-Annem Mucizem24 Ben katlanabilir aldım ama daha kullanmadım o yüzden sızdırıpp sızdırmama konusunda birşey diyemiyecegim 🤷🏼♀️
batununannesi__ Mucizem24 henüz kullanmadım ama ben katlanır aldım küvetide maşrapasınıda kovasınıda kirli sepetinide takım halimde umarım memnun kalırım yer kaplamaması hoşuma gitti sızdırıp sızdırmamasını bilmiyorum tabi
yeniaday1 Mucizem24 ben katlanır aldım 3. Kullanışım hiç bir sıkıntı yaşamadım taşma yada sızdırma olmadı. Ama sonuçta katlanır o yüzden elinizi kolunuzu koyarsanız katlanır tabi dikkat etmek gerekiyor o konuda da bi sıkıntı yaşamadım. Benim fikrim yıkama işlemini eğer banyoda yapacaksanız ayaklı olanlar var onlar daha rahat olur ama odada yapacaksınız katlanır bence çok pratik
Mucizem24 Daisy0000 benim de evim küçük ve kalabalık eden her şeyi atarım genel de 😄 katlanır olanlar için kolumu yasladım şu döküldü kova katlandı evi su bastı yazanlar olmuş bende arada kaldım
Altntp Mucizem24 katlanır küvet kullanışlı ama kova asla değil, bende de bır ıkı defa kokunu yasladım yanlışlıkla her yer su oldu. Bence sadece küvet almak daha mantıklı ıllakı herkesın evinde kova vardır
Mrvm005 batununannesi__ bnce klasik. Sebebine gelin 3.5 yildir kullaniyorum kizim banyoda kopuklu suyla oynuyor. Katlanirlqr o kadar uzun omurlu olacqgini sanmiyorum katlanir bi suzgecim var katlamq yeri belli sure sonra kotu oldu. Qma en onemlisi bnce 3 yasina geldiginde kenarina hafif bastirsq slap diye icine gececek cocuk korkacak aglayacak evin icindeyse heryer su olacak falan falan işte. Eltimde katlanirq heveslenmisti caydirdim valla sonra cok pisman olacakti cunki. Kullanmadigimiz donemlerde dolabinin ustune kaldiriyorum bi problem de yaşamadim yer kapliyor diye
gulsahgk Mucizem24 katlanır küvet çok kullanışlı ama kovası berbat kaç kere evi su bastı pes ettim kovasını kullanmayın
YasminMtl Mucizem24 ben klasik aldım çünkü katlanabilir olanlarda çok fazla kendiliğinden katlanma vs olup su boşalmaları yaşanmış😬Özellikle kovalarında.Bir de gayri ihtiyarı bebeği yıkarken falan kolunuzu koyarsınız falan o riski göze alamadım.Biraz yer kaplasın ne olacak sanki.
Basakhilal Mucizem24 valla katlanır benim için çok mantıklı yerim yok ama memnun olmayan çok kişi var bu yüzden normal alıcam sanırım. Bir süre sonra o gri katlanana yerleri deforme oluyor diyen var, içinde su varken kapanıyor diyen var su kaçırıyor diyen var bilemedim
Mucizem24 Basakhilal benim için de katlanır olanlar avantajlı elbette ama zaten sakar biriyim göze alamıycam sanırım klasikten devam😄
stoprak Mucizem24 Öyle gerçekten katlanır olanları 250 TL iken almadığıma çok pişmanım. Bende klasik e bebekteki setlerden alacağım.
AslanMerak Ben katlanır küvet aldım ayaklı olanlarından o şekilde katlanacağını düşünmüyorum. Ama kovasını çeyizime almıştım hiç memnun değilim özellikle sıcak su konduğu anda büzüşüp kolayca katlanıveriyor kaç kere sıkıntı yaşadım kovasında
poyrazin_annesi28 Mucizem24 Katlanır kullanıyoruz 4 aydır işin bitti mi katla koy kenara çok kullanışlı. Üstüne güç uygulamazsaniz kova kapanmaz. Küvetin de kapanma ihtimali yok çünkü ayakları var
minikmucizeemaak Mucizem24 Benim kendi evimde de çamaşır selem kovam be maşrabam katlanırdı çok memnundum, bebeğe de küvet şeti katlanır aldım