kubraayman 30.haftadayım karnımda çatlaklar oluşmaya başladı karnımda hafif gergin ağrı var olur mu ağrı gerildiğinde çatladığından..
bdenerigokce kubraayman biraz kuru geldiği an yağ dolduruyorum 😂😂😂😂 çatlak kremi😂😂😂 eşim geçen dedi ki karnın parlıyor sanki okadar sürüyorsun ondan mı😂😂😂😃
Uykusuzannee kubraayman bende 31.haftamdayim benimde çok gergin ikinci gebeliğim ilkinde de bunda da fısfıslı bebeyag kullanıyorum dalinin gerildikce gün içinde yatarken üst bacak kisimlarimda dahil kullanıyorum yumuşatır hemde catlamiyo
Aslanmommm Benim çatlağım olmadı ama 30 haftadan beri karnım gergin dokununca acıyor ama 0 çatlak bence ağrı çatlakla alakası yoktur olsa benimki harita gibi olurdu bu acıyla
Aslanmommm kubraayman evet birde fazla kilo alınca çatlıyomuş şükür bende olmadı krem vs de hiç kullanmadım siz kaç kilo aldınız hamilelik süresince
Aslanmommm kubraayman allah alla çokta kilo almamışsın canım çatlak neden oldu ki ozman cildin kuru olabilir magnezyum eksikliğinden cilt kuru olabiliyo
kubraayman Aslanmommm evet almadım da çatladıı bende anlamadım evet cilt tipim kuru ama bio oil kullandım catlak genetik bence😂😂🥶🤭