Demirela Bebegimin hareketlerini 18.haftadna beri hissediyordum cat,pat ama suan hissedemiyorum endiselenmeli miyim 2 gun oldu
Ardakumsal Demirela endişelenme bence korkutma kendini bende bazen Çok hayretlerin hissediyorum bazen. Bi kaç gün sesiz hareket yok 19+6 haftalığız
nzlbrn Demirela böyle bir soruyu soracağınıza doktora gitmeniz daha doğru değil mi belki müdahale edilmesi gereken bir durum vardır?
Nur2626 Demirela korkma bende sen gibi 18 haftalıkken hissettim ilk hareketlerini dediğin gibi 20.21 haftalarda duruldu bende çok korkttum çikolata yiyin dinlenin konuşun solunuza yatın bu arada çikolatayı yiyince
Ardakumsal Demirela çikolata Fellan yiyin yada Vişne suyu hareketleneceğim şeyler tüketin o zaman his edersiniz inşallah
Demirela nzlbrn her zaman her hareketsizlik bu demek degil diye basina gelen var mi tek degilsem demekki normali bu diye sormak istedim ilk gebeligim Kafamizdakileri sormak icin bu uygulamayi kullaniyoruz
nzlbrn Demirela hanımefendi ben ebeyim herkesin rutini birbirine uymaz sizce mümkün mü diğer gebelerle aynı şeyleri yaşayacak olmanız inşallah bir sorun yoktur ama ultrason bakılmadan kimse bebeğinizin sağlıklı olduğuna karar veremez