Ahsenirem Kızlar çok yiyorum çokk. 56 yala hamile kaldım 24 haftalığız 64.5 kilo oldum karnım 5 bucuk değilde 7 aylık gibi 🤣 ama durduramıyorum kendimi az yemek için önerileriniz varmı ya evde oluncada sürekli yemek yemek geliyor insanın içinden. Sizler de buzdolabında yaşıyormusunuz kilolar ne durumda?
Baklava Ahsenirem bende oyleyim yaaa of 😅 karnim catliyor yinede biseler yemek istiyorum. Surekli mutfaga aboneyim 😅 gozum dönüyo😅 disarda olsam o kadar aramiyorum yiycek ama evde olunca cok kotu 🙁
Ahsenirem Baklava bide bişeylerle ilgilenin e de aklına gelmiyo ben 1 haftadır ing çalışıyım dedim ders saatlerinde sadece su içmişim hiç de acıkmamışım tavsiye ederim👌🏼
Brlgry Ahsenirem olmuyor ki işte yemekten sonra film başına geçince canım bir şeyler yemek istiyor hep az kaldı zaten artık yapcak bir şey yok 😂🤷♀️
Baklava Ahsenirem ne guzel valla bende biseler yemeyi unutsam keske 😅 ben yanima depo ederdim biskuvi filan ne varsa 😅
Hazinem Ahsenirem yiyom yiyom sanki boşa gidiyo kilonu kontrolle dedi hemşire ama napayım aç durunca da gözüme uyku girmiyo 😄
Ahsenirem Hazinem bende sırf yemek yemek için sevmediğim şeyleri bile bahane edip yiyorum o ağzım boş durmasınyeter
GamzeCan Ahsenirem bende öyleyiiimmmmmmm özellikle canım hep abur cubur istiyoor 😂 25+4 teyim 5,5 kg aldım 20. Haftalara kadar 2 bucuk kg almıstım tatlıdan sekerli seylerden tiksiniyodum sanırım yeni baslıyor herseeey😂