Bcandan hiç korkma inan ki korkacak hiçbir şey yok. 40+1’de minik sancılarımla normal doğum olarak yatış yaptım, doktorum artık beklenmemesi gerektiğini söyleyerek suni sancıyla doğumu başlattı. Adet dönemleri çok sancılı geçen biriyimdir, mutlaka acillik olurum minimum 1 ağrı kesici iğne olurum öyle söyliyim, sancılar da evet ağır ama hiç dayanılmayacak gibi değil zaten geliyor geçiyor bir de inan hatırlamıyorsun bile 2 gün sonra. Açıklığım tam olmasına rağmen bebeğim gelemedi, acil sezaryene alındım meğerse ayaklarına kordon dolanmış gelmek istese de gelememiş ve sezaryen düşünmüyordum sonrasında iyileşmek zor diye ama inan ne ameliyatlı olmam, ne sancı çekmiş olmam hiç ama hiç umrumda olmadı ki ben bu kadar hemen anneliğe bürüneceğimi de sanmıyordum. Diyeceğim şu ki hiç nasıl doğacağını düşünüp şimdiden stres olma. Kul plan yapar, kader güler derler ya aynen öyle gerçekten. Sen şimdi en güzeli sezaryen dersin, belli mi olur kolayca miniğin normal doğumla gelir🙏🏼 sen onu kucağına aldığın, kokladığın zamanı düşün yeter öyle ya da böyle mecbur gelecek nasılsa 🫠🫠