Svetla 35.haftaya kadar dönmeyen bebişim 37. Haftada doğum pozisyonu almış kendimi sezaryene hazırlamıştım ama şimdi normal doğum dedi doktorum çok heyecanlıyım 😍
Karatassukran Svetla bende 00.00 tam 38 olcam 2 hafta oldu döneli ama henüz kanala girmemiş 🤦♀️🤦♀️ En ufak sancı bile yok hamile deyil gibiyim karnımda olmasa 😂😂
elham34 Svetla Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 😊 Bende 34+4 haftalığım haftaya doktora gidicem inşallah benimde oğluşum döner 😊
Denizislet Svetla bende 37+1im bebeğim 30.haftada baş aşağı döndü dün kontrolüm vardı henüz kanala inmemiş haftaya çatı muayenesi yapacak doktorum bakalım nstde ağrım cıkıyor ama doğum sancısı değil dedi doktorum bekliyorum 😊
Svetla Karatassukran benim sürekli adet olcakmışım gibi ağrım var doktor heran gelebilir fazla bekletmez dedi
Svetla elham34 benim sat a göre 20 gün ama daha erken gelebilir dedi beklemez dedi daha da ğanik oldum 😃
elham34 Svetla Hergün ha geldi ha gelecek düşüncesi 😀 Hayırlısı olsun inşallah biran önce kucağımıza alırız 😊
cigdemcanruh bende 37 +0 dayım bugn doktor kontrolümüz vardı nstde sanci çıkmadı ama bebek hareketleri azdı nstde de oynamadi alttan muane etti doktorum 1 cm lik acilma var agrilarni takip et kanama durumunda su durumunda gelrsn dedi. haftaya bida kontrol.
Svetla cigdemcanruh nst aç mı girdin bana sürekli bişeyler yemeden gelme dediler o zaman az hareket ediyomuş tok olmak lazım mış 🤔
Sevgi61_ Ben 37+3 um 32 den beri her hafta nst ye gidiyorum tok gittigim halde hareketi az nst ye girmeyi sevmiyor nst den kalkinca oynuyor🤰 serum yiyorum her hafta riske atmamak icin🙈 doktor bile bunaldi artik niye oynarken nst ye girince oynamiyor diye😂😂 normal.bekliyorum bende 18 gun kaldi sat a göre