piyanoogrtmnanne Detaylıda doktor bebeğin alt kısımda yerleştiğini söyledi , aşağıda duruyormuş. Altı aylık oğlana hamileyim. Yürürken acı hissediyorum zor oluyor ve afedersiniz çamaşırımda şu sıralar sulu akıntılar var normal mi bunlar ?
Slnrcn piyanoogrtmnanne akıntınız yumurta akı gibiyse doktorunuza danışmalısınız. Bende bir hafta boyunca o şekilde oldu ve 30 haftalıkken doğurdum.
Alparslanveannesi27 piyanoogrtmnanne bol bol dinlenin uzanın cinsel ilişkiye girmeyin bir süre daha çok erken eğer kanala yerleştiyse tetiklemeyin hiç
nefessmommm piyanoogrtmnanne bizim kızımızda 31+5 den beri olması gerekenden aşağıda. Yürürken aşırı baskı oluyor ve bir aydır yatıyorum erken doğum riski oluşturduğu için. Şimdi 35+6 olduk riskli dönemi atlattık şükürler olsun. Dikkat etmeni tavsiye ederim. Ben biraz ayakta kalınca azıcık hareket edince ağrım sancım oluyor. Doktorun en iyisini bilir tabi ona danışırsın. Sağlıkla gelsin bebişler
piyanoogrtmnanne Slnrcn bazen çamaşırı ıslatan şekilde su bildiğiniz . Bazen de sarımsı sümüksü özür diliyorum
Slnrcn piyanoogrtmnanne benim de öyleydi o nişan atması dedikleri şey oluyor. Hatta doğuma yakın saatlerde rengi pembeye dönmüştü.