elifsen 1woramy adet ile aynı durum bittiği zaman her şey yapabiliriz. Benim 11 gün sürdü mesela. 40 maksimum süre
Tuanahamza Yazmelegi_ canım ben doğum yaptım 10 gün kanamam vardı sonra biti 31 günde adet oldum 40 cikmadan
cahillesohbetikestim Yazmelegi_ kalabilirsin canım sen güzel korunmaya bak ben oğlum 5.5 aylıkken prezervatifle ikinci oğluma gebe kaldım
Mevlude_Sahin Yazmelegi_ 41 inci gün regli olmuştum hemde abimin kınasının olduğu gün 😅 kişiden kişiye değişir annem falan de erkenden regli olmuş mesela
1prensesannesi__ Yazmelegi_ ne azmış kiz ben 40 gun kesintisiz oldum valla bittigi yetmezmis gibi 15 gun sonra bidaha oldum 😂😂
Drnzgn Yazmelegi_ malesef kızım kuvezde yattı o ara 3 saatte bir yanına gire biliyordum sütüm de fazla yok diye mama ver kan şekeri düşmesin dedi hemşireler orda biberona alışınca emmemisti
Eymenmoms Yazmelegi_ yani bi 6 ay hiç olmadım sonra 2 gün oldum 2 ay snra her ay 2 3 gün olmaya başladım öyle öyle düzene girdi tabi bu herkeste değişiyor
Hizligonzales Yazmelegi_ kisiye gore degisiyor hemen olanda var 1yil sonra olanda Misal ben bebek 2aylikken olmustum arkadasim 8aylikken olmustu baska bi arkadasim kirkindan 1hafta sonra olmustu. Yani benimkide kirkimdan 20gun sonra oldu.