Zehrasavci Ayazmom_ aşko zayıf hamile kaldıysan hızlı kilo alman normal bende 25+6 yım 6 kilo almışım herkes şaşırıyo ama baktıgın zaman hamile oldugum bile yeni yeni anlaşılıyot 55 le hamile kalmıstım sağlıklı gelsin kuzularımız
Kuz Ayazmom_ 31+2 12 kilo aldım 🙊 en çok alanlardan biriyim sanırım. 170 boy 59 kilo ile başladım şu an 71 kiloyum
esmerr4579dd Aya kadar 2,3 kg 7. Aydayım 3 de öyle aldım aniden 6 etti🤧🤧🤧 29. Haftaya 6 kg ile merhaba dedim 🙁🙁
1ciftyesilgoz esmerr4579dd ay ben de öyle 😅 7. Ayda bişi var kesinlikle, bir anda şiştim 31+1. Ne güzel +3 ile devam ediyorduk oysaki🥲
Ayseee60 rumeysattnc benim sadece 6 kg kalmıştı eski Halime donmek için 8 ayda verdim hepsini. Bu hamilelikten sonra iki küçük çocuk bisey yapmadan veririm artık 😂
rumeysattnc Ayseee60 75 doğum yaptım 70 kadar düştüm 70 den 61 2 senede yememi keserek geldim vücudum kiloya elverişli 😂😂 şuanlık hedefim bu sefer 7-8 kilo sadece bebeğe kilo aldıracak yararlı şeyler yiyorum 20 haftada 1 kilo aldım ve 2 yaşında bir oğlum var sürekli onun peşindeyim
1ciftyesilgoz 31+1 im 5,5 kg almışım fakat 6. Ayıma kadar 3 kg almıştım . Son bir ayda 2 kg artış olmuş sabah tartıda şok oldum 🙄
esmerr4579dd 1ciftyesilgoz Vallahi öyle cidden 😂 şu an kaç haftalıksınız acaba ney anlayamadım ilerleyen haftalarda da devam edecek mi acaba bu ani artışlar
Mylove47 Ayazmom_ bence iyi fazla almazsın derdimde belli olmuyor son 3 ay daha çok aliyon ilk aylardan benim öyle oldu yani