SevgiUlucay Ankara Etlik şehir hastanesinde sezeryan yapan var mı ? Süreciniz nasıldı doğum nasıl ya da sonrası nasıl geçti dikisleriniz hemen iyileşti mi ? Birde sezeryan gününü veren doktor mu ameliyat etti sizi yoksa tarih verdiğinde ki nöbetçi doktor mu ?
Daisy0000 SevgiUlucay En son bir arkadaş post açmıştı,sezaryen olmuş aşırı özensiz dikmişler,iltihap vs kapmış, bide azarlamışlar sert davranmışlar
Hatice--- SevgiUlucay ben oldum gayet memnunum süreçten benim ki riskli gebelikti o yüzden doğuma gittiğimde açılmam 3 cm geçmedi sezaryen oldum gayet güzeldi hersey ilgi alaka doktor gun veriyor diye biliyorum ben kontrol diye gittiğimde yatışım yapıldı bebekte sorun olduğu için
SevgiUlucay Hatice--- ya sağlıkla büyütün inşallah . Siz neden sezeryan oldunuz. Bana suyun fazla erken doğum olabilir denildi de o yüzden soruyorum
Hatice--- SevgiUlucay bebekte gelişim geriliği ve sistit olduğu için şükür sorunsuz geçti şimdi tekrar hamileyim ama Balıkesirdeyim doğumum nasipse İzmir’de olacak ama Ankara’da olmak isterdim tekrar