WiseMom Mothertea ilginç kaç haftadır benim dr çarpıntım var havadan mıdır nedir dün aşırı arttı bugün de devam ediyor
helloogbitchs Mothertea bendede vardı çarpıntı ara ara oluyo son haftalarda biraz dindi holter takıldı bi gün boyunca takılı kaldı Allaha şükür bir şey çıkmadı hamilelikten kaynaklı olduğunu söylediler ve banada demir vitamini verdiler vitamin vermişslerse mutlaka kullan
Mothertea helloogbitchs benim demir eksikliği anemim var aşırı kansızım kanım 9.5 öyle diyim ve doktor kan serumu vermiyor başka doktora mı gitsem acaba kan ilaçları fayda etmiyor günde 2 almama rağmen 😐
Mothertea gunaymom ölçtüğümde kalbim 90 95 cıkıyor saat var kolumda doğru mu bilmiyorum ama böyle durup dururken tekleme tarzı atıyor
gunaymom Mothertea 90 95 çook normal ama tekleme dediğiniz şey 1 2 saniye kalp güçlü vurur sonra normale döner ya da 1 2 saniye çarpıntı şeklinde hissedersiniz ve geçer bu geçici ritim bozukluğu ekstrasistol hamilelikten kaynakli olabilir
MiniMimi42 Mothertea Aniden gelip geçiyor. Bende de oluyor ya. Doktoruma daniscam. ilk gebelikte yaşamadıklarını yaşıyorum bende
Mothertea MiniMimi42 aynen bende öyle ilk gebeliğimde de kansızlık vardı bu olmadı şimdi çok Farklı umarım bir şey çıkmaz gelip geçicidir
MiniMimi42 Mothertea Ben bir de durup dururken yoruluyorum. Mesela saçımı toplarken,bi odadan diğer odaya geçerken nefes nefese kalıyorum. Elim ayağım titriyo,dermanım kesiliyor. Halbuki tansiyon, vitamin değerlerim iyi
Bsr_0 Mothertea bana holter sonrası ablasyon işlemi yapicaz doğuma kadar idare et doğumdan sonra yapalım dediler ilaç baslayabilirim istersen doğuma kadar dedi ben ilaç kullanmak istemedim carpintim da hafifledi oluyo ama önceki kadar aşırı rahatsız edici değil şimdilik çok şükür
Bsr_0 Bir de ben bulantı için prilam kullanmaya başladım carpintimin ondan sonra arttığını düşünerek ilacı bıraktım ilacı biraktiktan sonra carpintim hafifledi prilamin içerisindeki bı madde ağır geldi sanırım yeni basladiginiz bı ilaç varsa aklınızda bulunsun ondan da artmış olabilir belki hava sıcak olduğu zaman da çok etkiliyo benim de 26. Haftalarımda olmuştu inşallah bı an önce geçer 🤲🌸
Mothertea Bsr_0 bende şuan tam sizin haftanızdayım umarım geçer çok sağolun sayenizfe baya içim rahatladı 🌸
asyasemin Yazılanları çok okuyamadım ama kansızlıktan yada guatrın varsa ondan da olabilir. İlaç dozu az geldiğinde de çarpıntı yapar. Tsh değerlerine baktırabilirsen bazen gebelikte çıkabiliyor sadece. Tsh yüksekse ve bilmiyor ilaç kullanmıyorsan çarpıntı olur
babyandmomyy ruya-s 35 haftada suyum geldi acilen sezeryana aldılar doktorum çarpıntı icin yapacak bisey yok diyordu hamileliğim öyle geçti maalesef
Mothertea Bsr_0 çok teşekkür ederim 🥰 ara ara olup geçiyor daha çok yemekten sonra oluyor gibi çok yorulunca da umarım geçer bir daha olmaz 😊
Selindora Mothertea benimde hamileliğimin sonuna doğru olmuştu kalbim çıkacak gibi oluyordu doğumdan sonra geçti ama siz yine bir doktora danışın en azından telefonla
Bsr_0 Mothertea yemekten sonra bende de olup geciyo sanırım mide sisince baskı yapiyo ama onun haricinde olmuyo çok şükür oncesinde gece gündüz sürekli vardı sagliklica kucağımıza alalım bebislerimizi inşallah 🥰🌸