sukriyecengl Melike_4949 Ayrıntılı ultrason için sıra beklerken duymuştum, başka bir hastaya da bu tarz bir şey söylemişlerdi. Göbek bölgesindeki yağdan dolayı görüntülenemedi diye ama ona başka güne tekrar randevu vermişlerdi.
Falancahanim Melike_4949 Çok ama çok saçma cidden. Ben 21. Haftada 108 kiloyla detaylı yaptırdım çok bastırdı acıdı ama yine de çok net göründü
Busra-2001 Krtcm kayseride hngi doktora gittiniz benimde 3 gun sonra detaylı ultrason randevum var erciyes kartalebilal beye
Falancahanim Melike_4949 Konyadayım ben üniversite hastanesinde yaptırdım net gözüktü siyah usg olmasına rağmen:)
happyson Melike_4949 bi arkadaşıma da aynısını yapmışlardı özel hastanede. Yağ tabakasından sağlıklı göremeyebilirim vebal alamam demişti
happyson Melike_4949 başka bir doktor ile görüş istersen arkadaşım farklı bir hastanede yaptırmıştı cihazları daha iyi olduğu için sorun yaşamamıştı. Telefonda bilgi alarak git istersen
Melike_4949 happyson başka yere sordum da ekime randevu var birde Eylülün 14 üne kendi doktorum eğitim araştırma hastanesinde ona söyleyip bir yol bulucaz artık inşallah ❤️