pinkkk77 24serap bende yeni yaptırdım canım ama benimki henüz gelmedi poyatalier sayfası istersen gelince yazarım ama çok beğenerek yaptırdım
Berraaak Merhaba instagramda @sihirliellermakrome sayfasından yaptırdım gerçekten çok kaliteli ve güzel ürünleri var ayrıca çeşit çok. Yaşadığım şehirden olduğu için güvenle tavsiye ediyorum 💚
Perikiziii Mineklc merhaba bende aynı sayfaya yaptırdım ama iletisimleri cok kotu 2 3 hafta teslim dendi 1 bucuk ay olacak gelen giden yok mesajlarada cevap verilmiyor sizim ki ne kadar surede teslim edildi.
Edagngr Minik ellerde kapı süsü yaptırdım ve hediyelik güzel paketlenmişti görünüşü duruşu çok asil harikaydı memnun kaldım tavsiye ederim çok ilgililer
pnar8007 24serap ben evde kendim yapmıştım lazer ile isim yaptırdım çevresine falan da mokrome yapmıştım çok da güzel olmuştu 2 yıl oldu hala ilk günkü gibi duruyor
1melek-annesi 24serap tiktokta sayfasının ismi bebekgiyim1 intagramda ise cicianneler isimli tulum sipariş ettim memnun kaldım yastık ile kapı süsleri de vardı onlarda çok güzel ve uygun fiyatlı bı bak istersen
Gunes1723 Valla ben çok beğenmiştim atalyosell ama 900 dedi yaşadığım şehirde organizasyoncuya yaptırdım çikolotası kolonyası dahil daha az verdim
Mineklc Perikiziii benimde 3 hafta sürmüştü kargoya vermeleri ne yazıkki.Sürem var diye çok acele etmedim bende ama ürünler çok güzel geldi
__mom1 SenaaaNurrrr henüz gelmedi cumartesi 14 gün olmuştu sipariş vereli ama 14iş günü sanırım bu hafta için kargoya vermeleri gerekiyor en geç sanırım biraz yavaş çalışıyorlar 🙄
Kurabiye93 24serap gökkusagiatolye instagramda Bekledigimden de buyuk bir sus cok hos sonra odasina asicam. 25 is gunu teslimat dediler tam gununde elimdeydi. Tavsiye ederim.
momshe İnstagramda sinem_sus_bebek sayfasına yaptırdım. İstediğim detayları, rengi belirttim ve söylediğim şekilde geldi. Ben çok memnun kaldım. Siz de bakabilirsiniz 🌸
HMH 24serap baykuscraft sayfasının görselleri çok güzel oraya yaptırmayı düşünüyorum bakabilirsin istersen ☺️